Llegeix aquest article a:

Interporc va mostrar a Anuga la qualitat de la carn de porc de capa blanca i els elaborats carnis espanyols

Interporc va estar present del 10 al 14 d'octubre a Anuga mostrant els productes del porc blanc als principals importadors i distribuïdors alemanys i europeus.

Divendres 16 octubre 2015 (fa 3 anys 7 mesos 10 dies)

interporcLa Interprofesional del Porcino de Capa Blanca espanyola, Interporc, va estar present del 10 al 14 d'octubre a Anuga, la fira alimentària més important que se celebra a Europa, mostrant els productes del porc blanc als principals importadors i distribuïdors alemanys i europeus. L'estand d'Interporc es va convertir en un dels més visitats de la fira, i en ell es va poder apreciar l'interès que els productes porcins espanyols desperten entre els professionals alemanys.

Interporc va dur a terme des del seu estand diverses accions amb què ha buscat mostrar aspectes tan importants com la capacitat de proveïment, el benestar animal, la seguretat dels productes, la traçabilitat i la qualitat, varietat i tradició dels nostres productes espanyols de porc blanc.

Per a això es van dur a terme degustacions de pernil i embotit curat a càrrec del mestre tallador Sergio Bellido. També va participar el cuiner Miguel Ángel de la Cruz, que compta amb una Estrella Michelín al seu restaurant La Botica de Matapozuelo, que va oferir demostracions amb plats elaborats a base de carn de porc blanc.

Interporc-Anuga

Avui en dia, Alemanya s'ha convertit en un dels principals mercats per als productes porcins espanyols amb unes vendes de més de 105.000 tones a l'any i un valor de 362,500 milions d'euros, amb una tendència alcista mantinguda en els darrers anys.

Però Anuga no només és interessant per al porcí espanyol de capa blanca pels importadors alemanys sinó que també es converteix en un punt de contacte amb altres importadors de l'est d'Europa, països asiàtics i sud-americans, que es donen cita en aquest important esdeveniment alimentari. Tots ells han valorat positivament la varietat de la nostra producció i les característiques de les nostres carns, el que fa preveure que aquest interès creixent es transformi en futurs increments en les compres.

13 d'octubre/ Interporc.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags