IRTA imparteix un seminari als carnissers de Barcelona sobre maduració i vida útil de la carn

El passat 11 de maig, la Dra. Nuria Panella i el Dr. Mauro Vitale, experts de l’IRTA en qualitat de carn, varen impartir un seminari sobre “Maduració de la carn i vida útil”, adreçat al Gremi d’Empresaris Carnissers i Xarcuters de Barcelona i Província.

Dimecres 27 maig 2015 (fa 3 anys 11 mesos 25 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya

irtaEl passat 11 de maig, la Dra. Nuria Panella i el Dr. Mauro Vitale, experts de l’IRTA en qualitat de carn, varen impartir un seminari sobre “Maduració de la carn i vida útil”, adreçat al Gremi d’Empresaris Carnissers i Xarcuters de Barcelona i Província.

Durant aquest seminari es va proporcionar a les carnisseries unes bases científiques per entendre com es pot millorar el procés de maduració de la carn i quins mètodes es poden utilitzar per optimitzar la tendresa i les característiques organolèptiques del producte madurat. D'altra banda, es pretén fomentar també una comunicació més clara de cara als consumidors pel que fa als aspectes de qualitat mes importants relacionats amb la feina diària del carnisser.

A més de conèixer quins factors poden ajudar a millorar la tendresa de la carn, els assistents van poder fer un tast guiat amb carn madurada procedent de les instal·lacions de l’IRTA per avaluar directament quines avantatges poden tenir diferents tipus de maduració a nivell sensorial.

Seminari Carnissers

Dilluns, 11 de maig de 2015/ IRTA.

Notícies d'empresa

La IGP Llonganissa de Vic renova la seva pàgina web26-maig-2015 fa 3 anys 11 mesos 26 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags