IRTA organitza una nova edició del "Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis"

El curs, que es portarà a terme des del 21 de setembre al 9 d’octubre al centre IRTA de Monells (Girona), abordarà de manera teòrica, pràctica i participativa, els principals aspectes de la indústria càrnia, comptant amb l'àmplia experiència de tecnòlegs d'aquest sector alimentari.

Dimarts 16 juny 2015 (fa 4 anys 1 mesos 7 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya

irtaDesprés de la seva gran acceptació (certificada pel fet que el curs registrés en 2014 la participació d'empreses més alta de la seva història) el curs repetirà el format establert a l'edició anterior, caracteritzat per un programa més curt que en d’altres anys, i centrat en aquells aspectes que més demanda han tingut per part dels professionals.

El curs està distribuït en quatre mòduls que poden ser cursats conjuntament o de forma independent. Aquests mòduls se centren en la qualitat tecnològica i organolèptica de la carn i la tecnologia de fabricació dels diferents tipus de productes carnis del mercat: frescos, cuits, embotits crus-curats i salaons.

Dirigit tant a tecnòlegs de l'empresa càrnia com a professionals d'altres especialitats alimentàries, el XIV Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis que l'IRTA organitza del 21 de setembre al 9 octubre de 2015 en el seu centre de Monells (Girona) permetrà a l'alumnat combinar una formació rigorosa, aplicada i d'alt nivell amb una experiència única d'interacció amb el professorat.

Les classes pràctiques, component fonamental i diferenciador del curs, es duran a terme a la planta pilot adjacent a l'Auditori de l'IRTA i s'hi elaboraran una gran varietat de productes frescos, cuits, salaons i embotits crus-curats. Gràcies a una vidriera panoràmica que separa l'aula de la planta pilot i a un modern sistema audiovisual que permet la comunicació contínua entre els dos espais, serà possible observar en directe l'evolució de la pràctica, combinant alternativament el seguiment des de l'interior de l'aula amb l'accés a la planta pilot. Tot això ofereix la possibilitat als assistents de fer un seguiment interactiu i detallat de les pràctiques.

curs irtaLa diversitat del professorat, procedent de diferents àmbits professionals i acadèmics, permetrà l'aproximació als temes proposats des d'un alt grau d'especialització i interdisciplinarietat, que fa del Curs Internacional en Tecnologia en Productes Carnis un espai privilegiat per a la creació de debat i la generació d'idees i opinió.

Amb catorze anys de trajectòria, el Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis representa una mostra més de l'aposta de l'IRTA cap a la modernització i la internacionalització de les seves activitats. El curs ha tingut un cicle de creixement continu amb alumnes d'Espanya, Portugal i Amèrica Llatina, provinents majoritàriament d'empreses càrnies petites, mitjanes i grans, així com de proveïdors d'ingredients, maquinària i serveis.

Dilluns, 15 de juny de 2015/ IRTA.

Notícies d'empresa

Grup Artigas, s'uneix al clúster INNOVACC22-juny-2015 fa 4 anys 1 mesos 1 dies
OECE-CONFECARNE firmen un acord amb CIQA11-juny-2015 fa 4 anys 1 mesos 12 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags