IRTA organitza el 3r Curs Internacional en Productes Carnis Curats

Després de l'èxit de les 2 primeres edicions l'IRTA realitzarà a les seves instal·lacions de Monells la tercera edició del Curs Internacional en Productes Carnis Curats.

Dimecres 18 març 2015 (fa 4 anys 3 mesos 28 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya

irtaDesprés de l'èxit de les 2 primeres edicions (que van comptar amb l'assistència de 50 professionals de 20 països diferents) l'IRTA realitzarà de l’1 al 5 de juny de 2015 a les seves instal·lacions de Monells (Girona) la tercera edició del Curs Internacional en Productes Carnis Curats.

L'assecat de productes representa un dels primers mètodes utilitzat per la humanitat per conservar la carn. En l'actualitat, els productes carnis curats són molt apreciats per les seves característiques sensorials i, tot i que són productes tradicionals, estan en constant evolució per adaptar-se a les necessitats del mercat i les tendències dels consumidors. El coneixement exhaustiu dels efectes individuals i combinats de la varietat de matèries primeres, ingredients i metodologies de processament són vitals per enfrontar-se amb èxit a aquests reptes continus.

Curs IRTA

Aquest curs, que s’impartirà en anglès, va adreçat a professionals de les companyies càrnies en els camps de la producció, l’R+D, la qualitat i les vendes, als centres de recerca i tecnològics i a les companyies que subministren a la indústria càrnia serveis, ingredients, materials i equip. El curs dedica un 40% de les classes a les pràctiques de formació a la planta pilot.

Dilluns, 16 de març de 2015/ IRTA.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags