IRTA: Reunió de seguiment del projecte europeu PIGSCAN a Monells

L'objectiu del projecte es estudiar l'aplicació d'una nova tecnologia no invasiva per a la determinació de la quantitat de magre en la canal de porc i en els diferents talls primaris

Divendres 27 juny 2014 (fa 5 anys 19 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya

irtaEls passats dilluns 16 i dimarts 17 de juny va tenir lloc la reunió de seguiment del projecte europeu PIGSCAN (Automatic grading system for determining lean-fat distribution in pig carcasses) a Monells. Aquest projecte està finançat per el 7é Programa Marc de la Comissió Europea i te una durada de dos anys.

L'objectiu del projecte es estudiar l'aplicació d'una nova tecnologia no invasiva per a la determinació de la quantitat de magre en la canal de porc i en els diferents talls primaris (www.pigscan.eu). Participen al projecte dos centres de recerca (Danish Technological Institute de Dinamarca i l'equip del subprograma Qualitat de la Canal de l’IRTA), dues empreses tecnològiques (Lenz Instruments S.L de Barcelona i G&M Steel Fabricators Ltd. d'Irlanda) i VION food d'Holanda com a usuari final.

A la reunió van assistir un Research Programme Officer de la Comissió Europea, un avaluador expert i els representants dels diferents participants del projecte. L'objectiu d'aquesta reunió va ser avaluar el progrés i les tasques realitzades fins ara així com realitzar una planificació de les properes activitats. Els assistents visitaren la planta pilot de l'IRTA on es troba instal·lat l'equip PIGSCAN i es va fer una demostració del seu funcionament.

PigScan

20 de juny de 2014 - IRTA

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags