Llegeix aquest article a:

Jamones Airesano, primer certificat AENOR de producció de porcí sense antibiòtics des del deslletament

Acredita que els animals són criats sense subministrar-los cap tipus d'antibiòtics des del deslletament al sacrifici, garantint la traçabilitat i identificació de la carn al llarg de tota la cadena de producció industrial.

Dimecres 26 abril 2017 (fa 1 anys 11 mesos 24 dies)

AENOR 1Jamones Airesano, empresa del Grupo Térvalis, ha obtingut el primer certificat AENOR de Producció de porcí criat sense antibiòtics des del deslletament al sacrifici i requisits de traçabilitat al llarg de la cadena de producció.

Aquesta certificació, pionera a Espanya, garanteix l'absència d'aplicació d'antibiòtics al bestiar porcí criat des del deslletament fins al sacrifici, així com la traçabilitat i identificació de la carn fresca i dels productes carnis emparats per la certificació, al llarg de la cadena de producció industrial.

El certificat d'AENOR ajuda a crear confiança i a reforçar la seguretat alimentària del consumidor. Per a la seva concessió, l'entitat de certificació ha realitzat un exhaustiu procés d'auditories en explotacions ramaderes, fàbriques de pinsos, escorxadors, sales d'especejament i indústries càrnies.

A més a més, el procés de certificació inclou un exhaustiu control analític realitzat en l'aigua i el pinso subministrat als animals així com en la carn fresca, per part d'AENOR Laboratorio, garantint l'absència de tractaments amb antibiòtics. El certificat està basat en el Reglament Particular de certificació desenvolupat per AENOR i en el Plec Privat de Jamones Airesano de Producció de porcí criats sense antibiòtics des del deslletament.

AENOR-Jamones AiresanoEl director gerent de Jamones Airesano, Javier Gómez ha rebut el certificat del Director de Desenvolupament de Negoci d'AENOR, Manuel Romero.

El Grupo Tervalis, mitjançant Jamones Airesano, desenvolupa un ambiciós projecte d'elaboració de pernil, paleta, curats i elaborats d'alta qualitat i que tenen com a element diferenciador, incloure el control de tota la cadena productiva, des del cereal amb què s'elaboren els pinsos, fins a la posada del producte davant del client amb els més rigorosos sistemes d'autocontrol del procés i certificacions de qualitat dels productes.

AENOR té vigents més de 2.000 certificats al sector agroalimentari, que donen suport a la competitivitat, qualitat i seguretat de les organitzacions del sector, alhora que contribueixen a generar confiança. A més, l'Entitat disposa d'AENOR Laboratorio, dirigit a tots els integrants del sector de l'alimentació. Abasta les tres principals àrees d'anàlisi: fisicoquímic, microbiològic i sensorial.

Dimecres, 19 d'abril de 2017/ AENOR.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags