Llegeix aquest article a:

Joan Costa, nou president de FECIC

L’actual president, Michael H.G. Schara, deixa el càrrec per voluntat pròpia després de dos anys de mandat en favor de Joan Costa, qui assumirà la presidència de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn a partir d’aquest mes de gener.

FECIC 1

Joan Costa i Rubirola s’ha convertit des de l’1 de gener en el nou president de la patronal càrnia de Catalunya, en substitució de Michael H.G. Schara, que deixa la presidència després de dos anys al capdavant de FECIC.

El nou president és el director executiu de Noel Alimentaria des d’aquest mes de gener de 2017. La seva trajectòria professional va començar en l’empresa familiar, on s’hi va estar fins el 1982.

 1

L’any 1983 va passar a posar en marxa i dirigir la nova sala de desfer de Noel, càrrec en què ha estat fins el passat mes de desembre. També és delegat de Noel Alimentaria a Olot Meats, antic Escorxador de la Garrotxa, des de la seva fundació l’any 1986. A més, ha estat integrant de la taula de Mercolleida, representant els escorxadors de Girona en dues etapes diferents, de 2003 a 2006 i des de 2009 fins ara, i ha format part des de l’any 2000 de la Junta Directiva de l’Associació Catalana d'Escorxadors i Sales de Desfer (ACES).

El nou president s’ha mostrat il·lusionat i satisfet de presidir durant dos anys la FECIC i ha manifestat la seva intenció de treballar pels interessos del sector carni català, el quart sector industrial de Catalunya, per aconseguir la visibilitat i importància que es mereix.

Dimarts, 3 de gener de 2017/ FECIC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags