Llegeix aquest article a:

Jornada de FECIC sobre els nous requisits en l'etiquetatge dels productes carnis

Representants del MAGRAMA i l'AECOSAN expliquen a una vuitantena d'empreses de la Federació Catalana d'Indústries de la Carn (FECIC) les dues disposicions que afecten més a l'etiquetatge dels seus productes.

FecicVuitanta empreses càrnies catalanes van assistir ahir a la jornada sobre etiquetatge, que va organitzar FECIC a Vic, per poder explicar detalladament les diferents normatives que afecten l’etiquetatge dels productes ​i aclarir ​ els dubtes ​d'interpretació ​que en generen.

Aquestes noves normatives, que han entrat en vigor recentment, estan suposant canvis a les empreses per poder-se’n d’adaptar. Properament, es començaran a aplicar moltes de les qüestions que s’hi plantegen, per això es va convidar a les administracions competents en aquesta matèria: el ministeri d’Agricultura i a l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició.

Jornada Fecic

La sotsdirectora adjunta de la Sotsdirecció General de Control i de Laboratoris Alimentaris del MAGRAMA, Ana Bravo, va explicar el Reial Decret 474/2014 sobre normes de qualitat dels Derivats Carnis, els canvis que suposarà i va contestar tots els dubtes que van anar sorgint. Després, va ser el torn del sotsdirector general de Coordinació, Qualitat i Cooperació en consum de l’AECOSAN, Carlos Arnaiz, qui va exposar la visió del Reglament 1169/2011 del Parlament Europeu i del Consell de 25 d’octubre de 2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor.

Dijous, 30 d'octubre de 2014/ FECIC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags