Llegeix aquest article a:

José Antonio García Regueiro, elegit president del grup de Nutrició i Salut de CLITRAVI

Pren el relleu de la també investigadora espanyola Mónica Flores, que ha estat al capdavant d'aquest important Grup tècnic permanent els tres últims anys.

Divendres 10 juny 2016 (fa 2 anys 11 mesos 12 dies)

confecarne.jpg

A proposta de la Confederació d'Organitzacions Empresarials del Sector Carni d'Espanya (CONFECARNE), l'investigador espanyol José Antonio García Regueiro ha estat elegit per presidir el Grup de Treball de Nutrició i Salut de CLITRAVI, que centra la seva activitat en la vigilància científica, el anàlisi de dades sobre el paper de les carns en l'alimentació i la valorització de la carn i els elaborats carnis.

Pren el relleu de la també espanyola Mónica Flores, de l'IATA-CSIC, a la qual la 58a Assemblea General de CLITRAVI va agrair la tasca realitzada amb èxit aquests tres últims anys al capdavant d'aquest important Grup tècnic permanent, abordant qüestions tan importants com la crisi de la IARC/OMS.

Doctor en Ciències per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​José Antonio García Regueiro ha estat des de 1982 investigador de l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) i en què ha ocupat diferents posicions, entre elles la de Cap de la Unitat de Química Alimentària o coordinador del Programa d'Funcionalitat i Nutrició. En l'actualitat és assessor de Laboratoris d'Anàlisi de l'IRTA, un famós institut d'investigació que compta entre les seves unitats amb el Centre de Tecnologia de la Carn, ubicat a Monells (Girona), una unitat capdavantera en la investigació càrnia.

Jose-Antonio-Garcia-Regueiro.jpg

El Dr. García Regueiro, que ha estat també Professor associat del Departament de Química de la Universitat de Girona, ha centrat la seva tasca investigadora en el camp de la química dels aliments, la bioquímica i l'anàlisi de biomolècules per a l'elaboració d'aliments. La seva principal àrea de recerca se centra en la influència de tots els factors de la cadena alimentària en la qualitat nutricional, estabilitat oxidativa i seguretat dels productes carnis.

Entre els projectes de recerca en què ha participat destaquen DREAM, TRUEFOOD, Q-PORKCHAINS, QUALITY PORK GENES, E-FRUITRACE, DIETOX, DREAM, Efecte de les altes pressions (HHP) en l'oxidació de pernils cuits i curats o CARNISENUSA subprojectes NITRARED (Implicacions dels nivells de nitrats i nitrits en la seguretat, vida útil i característiques sensorials i tecnològiques de productes carnis curats) i FUNCIOCA (Aliments funcionals en productes carnis).

Divendres, 10 de juny de 2016/ Confecarne.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags