Llegeix aquest article a:

L’IRTA coorganitza un Màster en Seguretat Alimentària a la Universitat de Girona

S’ha preparat amb el Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona per donar resposta a les necessitats dels professionals del sector

Dimecres 25 maig 2016 (fa 3 anys 1 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya

irta.jpgEl IRTA, junto al Colegio Oficial de Veterinarios de Girona, ha impulsado un Máster en Seguridad Alimentaria que se ofrecerá el curso 2016-2017 en la UdG (Universitat de Girona).

L’IRTA, juntament amb el Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona, ha impulsat un Màster en Seguretat Alimentària que s’oferirà el curs 2016-2017 a la UdG (Universitat de Girona).

Actualment un dels grans reptes de la indústria alimentària és l’obtenció de productes més segurs i innovadors, que resultin atractius per a la població, i també per a l’explotació. A més, és un sector que requereix de professionals qualificats per ocupar llocs de responsabilitat en el control de la seguretat i higiene alimentàries, tant a l’administració com a les empreses, ja siguin d’àmbit nacional com internacional. Per donar resposta a aquests reptes s’ha impulsat el Màster en Seguretat Alimentària, que neix amb la voluntat d’oferir una formació diferent a les propostes educatives actuals en aquesta matèria.

cartell_master_serguretat_alimentaria2.jpg

L’objectiu és incorporar una formació d’alt nivell a través de competències transversals, centrades en la qualitat i en la seguretat alimentària i la seva implicació en la gestió de la qualitat, el comerç internacional, el marc legal, la investigació, la innovació i el disseny d’estratègies capdavanteres.

El màster compta amb la presència de professors altament qualificats, amb la finalitat de preparar els alumnes per afrontar els reptes estratègics i operatius que generen les expectatives actuals del món empresarial, els consumidors i la societat.

El màster és semipresencial, té un número limitat de 25 places i començarà el 14 d’octubre de 2016.

25 de maig de 2016 - IRTA

Articles relacionats

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags