L’IRTA participarà a la fira Bta. de tecnologies de l’alimentació

En aquesta edició, l'IRTA es presenta a la Bta. amb una idea: que els visitants se sentin com a casa.

Dilluns 9 febrer 2015 (fa 4 anys 5 mesos 7 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya

IrtaL'IRTA participa aquest any a la fira Bta. (Barcelona Tecnologies de l'Alimentació), que se celebrarà del 21 al 24 d'abril al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

Durant 30 anys l'IRTA ha estat al servei del sector agroalimentari, aportant coneixement científic i capacitat innovadora. En aquesta edició, l'IRTA es presenta a la Bta. amb una idea: que els visitants se sentin com a casa. Per això es comptarà amb un espai de 100m2 en què es mostraran els principals serveis i solucions innovadores que han portat a l'institut a ser un referent en la investigació agroalimentària. Un lloc que servirà per exposar el coneixement i les capacitats tècniques que l'IRTA ofereix a les empreses per crear valor a totes les etapes de la cadena de producció.

Les eines que es presenten contemplen àmbits com la gestió de l'aigua, la seguretat alimentària, estudis de consumidors o fab labs per a la investigació a petita escala de processos industrials. També es mostraran experiències on la col·laboració públic-privada ha demostrat ser un model d'èxit.

L'IRTA, soci tecnològic de la Bta.

La fira Bta. està considerada com el major esdeveniment de tecnologia per a l'alimentació a nivell europeu del 2015, i l'IRTA col·labora en la seva organització com a principal soci tecnològic.

En la seva 14a edició, es preveu que la Bta. aculli més de 500 empreses expositores i sigui visitada per més de 35.000 professionals de la indústria alimentària, interessats en solucions innovadores per impulsar el seu negoci. De fet, la fira Bta. suposa una de les millors plataformes per fer negocis al sud d'Europa, la conca del Mediterrani i l’Amèrica Llatina.

Divendres, 27 de gener de 2015/ IRTA.

Notícies d'empresa

Jaume Blancafort rep la llonganissa d'or12-febr-2015 fa 4 anys 5 mesos 4 dies
NANOPACK obté el certificat de la norma BRC05-febr-2015 fa 4 anys 5 mesos 11 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags