Llegeix aquest article a:

La 15ª edició del Curs Internacional en Tecnologia de Productes Càrnics finalitza amb una alta participació d’empreses

El 7 d’octubre va finalitzar la XV edició del Curs Internacional en Tecnologia Càrnia que té lloc a l’IRTA de Monells i està dirigit pel Dr. Filiberto Sánchez.

Dijous 20 octubre 2016 (fa 2 anys 7 mesos 2 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya

irta.jpg

El 7 d’octubre va finalitzar la XV edició del Curs Internacional en Tecnologia Càrnia que té lloc a l’IRTA de Monells i està dirigit pel Dr. Filiberto Sánchez.

Aquest any s’ha mantingut el mateix nivell de participació que en les edicions anteriors, amb un total de 45 participants provinents d’Espanya i Amèrica Llatina que representaven empreses càrnies de mida diversa.

El curs es va centrar en tres mòduls: productes carnis frescos, productes carnis embotits crus-curats i salaons, i productes carnis cuits. Aquest any es va estrenar una nova organització dels continguts, basant-se en els aspectes en que els assistents de les altres edicions han mostrat més interès.

La part més important del curs i el principal element diferenciador són les classes pràctiques, on es van avaluar uns 100 productes diferents, entre els que s’havien fabricat durant el curs i una selecció de productes internacionals.

Les dates previstes per la XVI edició del curs són del 18 de setembre al 6 d’octubre de 2017.

Dimarts, 11 d'octubre de 2016/ IRTA.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags