Llegeix aquest article a:

La carn, protagonista a RNE 5

Comença l'emissió d'una sèrie de reportatges dedicats a la carn i els seus derivats "de la granja a la taula".

Dijous 17 novembre 2016 (fa 2 anys 6 mesos 9 dies)

RNE.jpgRadio Nacional de España, al seu canal "Radio 5 Todo Noticias", ha iniciat l'emissió d'una sèrie de reportatges que tenen com a protagonistes a la carn, amb l'objectiu d'informar al consumidor de les propietats nutricionals i el paper beneficiós del consum de la carn i elaborats de diferents espècies ramaderes.

A més, es pretén divulgar la importància socioeconòmica del sector carni a Espanya i la implicació del sector productor com a dinamitzador d'un medi rural amenaçat per la despoblació i, així mateix, compromès amb la sostenibilitat.

La sèrie radiofònica visibilitza l'activitat quotidiana que generen els diferents subsectors (producció, transformació i comercialització) des d'una visió més genèrica fins a una mirada més concreta de cada un d'aquells que vertebren la cadena agroalimentària càrnia.

En la sèrie col·laboren cinc organitzacions interprofessionals: les del porcí de capa blanca (INTERPORC), el vacú (PROVACUNO), el porc ibèric (ASICI), l'oví i cabrum (INTEROVIC) i el conill (INTERCUN).

Els reportatges sobre "La carn i els productes carnis" s'emetran cada setmana a la cadena pública de ràdio i s'adscriuen a la radiofórmula de Radio 5, basada en la redifusió de continguts, reforçada, al seu torn, per la seva divulgació a través de les xarxes socials.

Dimecres, 16 de novembre de 2016/ RNE.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags