Llegeix aquest article a:

La CNMC aprova l'adquisició del 100% de Martínez Loriente per Torrent Fimer

Així mateix, la Junta General d'accionistes de Martínez Loriente ha procedit a la renovació del Consell d'Administració.

Dimecres 26 agost 2015 (fa 3 anys 8 mesos 26 dies)

Martinez-LorienteLa Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha autoritzat l'adquisició del 100% de l'empresa càrnia Martínez Loriente SA per part de la mercantil Torrent Fimer, societat presidida per Francisco Martínez que ja era propietària del 45%. Es converteix així en accionista únic després d'adquirir les seves accions a la resta de socis: el 45% a la mercantil Serlopi (Incarlopsa) i el 10% restant a Mercadona. L'aprovació de la CNMC posa fi a l'operació accionarial que es va iniciar el passat mes d'abril.

Així mateix, la Junta General d'accionistes de Martínez Loriente ha procedit a la renovació del Consell d'Administració, que queda constituït com segueix: President, la societat Torrent Fimer, representada per Francisco Martínez Rodríguez; Vicepresident, Francisco Martínez Martínez; Secretari, Cristóbal González Montañana; Vocal i Conseller Delegat, Francisco Garrigues Sanchis.

L'operació de compra venda que ara ha estat autoritzada consolida la relació comercial que vincula totes les parts, fundadores de la companyia a l'any 2000.

Dijous, 6 d'agost de 2015/ Martínez Loriente.

Notícies d'empresa

Metalquimia canvia la seva estructura corporativa25-ag-2015 fa 3 anys 8 mesos 27 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags