Llegeix aquest article a:

La CNMC autoritza a Frescos Delisano, Cárnicas Medina i Incarlopsa l'adquisició de Martínez Loriente

L'operació culmina el projecte per especialitzar el Model de Frescos Càrnics de Mercadona.

Dimecres 5 octubre 2016 (fa 2 anys 7 mesos 17 dies)

incarlopsa.jpg

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha autoritzat el procés d'especialització de Martínez Loriente, interproveïdor de productes carnis de Mercadona, en diferents àrees d'activitat i amb una empresa diferenciada per a cada segment de producció. L'autorització de la CNMC valida la transmissió societària a aquestes empreses, iniciada el 5 de setembre, que garanteix tant la viabilitat dels projectes com els llocs de treball existents i les inversions compromeses.

Frescos Delisano, amb seu a Serinyà (Girona), ha adquirit les instal·lacions ubicades a Xest (València) dedicades al tall i envasat de porc, xai i elaborats carnis, amb una plantilla de 1.200 persones i una capacitat productiva de 79 milions de quilos l'any.

Elaborados Cárnicos Medina, amb seu a Leganés (Madrid) ha comprat les instal·lacions de Bunyol (València) que compten amb sala de sacrifici i sala d'especejament de vedella, una plantilla de 700 persones i una capacitat de producció de 20 milions de quilos l'any.

L'empresa Incarlopsa, interproveïdora de Mercadona especialitzada en la producció de pernils i derivats del porc es fa càrrec de les instal·lacions a Tarancón (Conca) destinades fonamentalment al tall i envasat de carn de porc, i també xai. La planta té capacitat per a 30 milions de quilos l'any i una plantilla de 300 persones.

Dimarts, 4 d'Octubre de 2016/ Incarlopsa.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags