La Fundació KREAS acull una delegació d’estudiants turcs en seguretat alimentària

14 estudiants i 2 professors de la regió de Antalya (Turquia) fan estada de tres setmanes a la Garrotxa i Osona per conèixer de més a prop l’experiència formativa dels estudiants de formació dual de la Fundació Kreas.

Dimarts 2 maig 2017 (fa 1 anys 11 mesos 17 dies)
Fundació KREASEmpresaFundació KREASEspanya

Kreas 1La setmana passada van arribar a la comarca un grup de 16 persones provinents de l’institut de formació professional de la província marítima turca d’Antalya. Es tracta de 14 alumnes i 2 professors que s’han traslladat a la Garrotxa i Osona per conèixer de primera mà l’experiència en formació dual de la Fundació KREAS. La durada de l’estada és de tres setmanes i inclou una formació teòrica en qualitat i seguretat alimentària, diversos tallers pràctics i visites a empreses. Les classes són impartides en anglès i els alumnes tenen programades diverses activitats acadèmiques i culturals amb els alumnes catalans que segueixen el cicle formatiu de grau superior de processos i qualitat en la indústria alimentària.

La formació teòrica inclou els àmbits fonamentals de la qualitat i seguretat alimentària, prerequisits, APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Controls Crítics), Innovació alimentària, etc. Per altra banda, es faran tallers de proteïnes a través de l’elaboració de diferents aliments com el formatge i altres tallers de cereals i d’elaborats carnis.

Els alumnes ja han visitat empreses com Frigorífics Ferrer, una de les empreses líder en distribució de congelats alimentaris ubicada a Osona així com La Fageda, clar exemple de projecte empresarial i social de la Garrotxa.

Alumnes turcs i catalans faran sessions d’intercanvi cultural que els permetrà conèixer amb més profunditat les costums, tradicions i oportunitats en el sector alimentari que ofereixen ambdós països.

Delegació turca, formada per estudiants i professors.
Delegació turca, formada per estudiants i professors.

Dimarts, 2 de maig de 2017/ Fundació Kreas.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags