La Fundació KREAS convoca les principals empreses del sector alimentari que aposten per la formació dual

La Fundació KREAS ha aconseguit convocar amb èxit les empreses més importants del sector alimentari per debatre sobre el present i futur de la formació professional dual.

Dimecres 12 juliol 2017 (fa 1 anys 11 mesos 4 dies)
Fundació KREASEmpresaFundació KREASEspanya

KREAS és una fundació sense ànim de lucre que va néixer, fa quasi 4 anys, amb l’objectiu de contribuir a la professionalització del sector alimentari, gràcies a la posada en marxa de diferents programes de formació adaptats a les necessitats del sector i del territori.

Fins al moment, KREAS ha impartit més de 11.600 hores de formació a un total de 553 alumnes gràcies al suport de grans empreses dins del sector alimentari com Bon Àrea Guissona, Noel Alimentària, Casa Tarradellas, Grup Argal, Liquats Vegetals (Yosoy), Escorxador d’Avinyó, Espuña i Embutidos Monter (Grup Cañigueral), entre d’altres.

De la mà de totes les empreses que col·laboren amb el model educatiu KREAS, s’aconsegueix una formació 100% dual que obté conseqüentment professionals formats amb experiència laboral dins el sector alimentari.

Un cop acabat el curs acadèmic, les empreses i l’equip tècnic del centre s’han reunit per valorar, millorar i planificar aspectes que els ajudin a oferir una formació orientada a l’excel·lència, i que cobreixi tant les necessitats de les empreses del sector com la satisfacció dels alumnes.

Mònica Furtet, directora de KREAS, ha destacat la importància del model dual que permet a l’alumne combinar la formació a l’aula amb l’aprenentatge a l’empresa i, igualment, representants de les diverses empreses han destacat el benefici d’acollir la figura “d’aprenent”, ja que l’alumne acaba sent un professional i un treballador amb una visió 360 de l’empresa.

11 de juliol de 2017 - Fundació KREAS

Notícies d'empresa

Meat Attraction es presenta al sector carni andalús10-jul-2017 fa 1 anys 11 mesos 6 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags