Llegeix aquest article a:

La Fundació KREAS i l’Escorxador d’Avinyó aposten per la formació dual al sector

Comença una nova etapa per la formació dual en el sector carni al Bages de la mà de l’Escorxador Frigorífic d’Avinyó (Grup Roma) i la Fundació KREAS.

Dimecres 19 octubre 2016 (fa 2 anys 7 mesos 3 dies)
Fundació KREASEmpresaFundació KREASEspanya

kreas.gifKREAS és una fundació sense ànim de lucre que va néixer, fa poc més de 3 anys, amb l’objectiu de contribuir a la professionalització del sector alimentari gràcies a la posada en marxa de diferents programes de formació dual adaptats a les necessitats del sector i del territori.

Fins al moment, KREAS ha format més de 400 alumnes i compta amb el suport de grans empreses dins del sector alimentari com Bon Àrea Guissona, Casa Tarradellas, Grup Cañigueral i Noel Alimentària entre altres.

Aquesta setmana s’inauguren a Avinyó, de la mà de l’Escorxador Frigorífic d’Avinyó, uns nous espais formatius per acollir la primera promoció d’alumnes del Bages que seguiran en format dual una formació específica en indústries alimentàries. Els 15 alumnes escollits han superat un procés de selecció que els permetrà, contractats per l’empresa, obtenir un certificat de professionalitat en Operacions auxiliars en la indústria alimentària i formació específica de desfet i feinejat.

El cap de producció i RRHH de l’empresa, Genís Borralleras, ha manifestat la clara aposta que vol fer l’empresa per formar els joves d’avui que seran el futur del demà. Mònica Furtet, directora de KREAS, ha destacat la importància del model dual que permet a l’alumne combinar la formació a l’aula amb l’aprenentatge a l’empresa.

Signatura-Avinyó.jpg

Dimecres, 19 d'octubre de 2016/ Fundació KREAS.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags