La IGP Llonganissa de Vic col·labora en el V Congrés internacional de l’Observatori de l’alimentació i la Fundació Alícia

La IGP Llonganissa de Vic col·labora en la 5a edició del Congrés Internacional de l’Observatori de l’Alimentació i la Fundació Alícia, que té lloc del 19 al 21 de juny.

Divendres 21 juny 2019 (fa 25 dies)

Des d’ahir i fins el 21 de juny té lloc, a Barcelona, la 5a edició del Congrés Internacional de l'Observatori de l'Alimentació (Universitat de Barcelona) i la Fundació Alícia, que té per títol “Patrimonis alimentaris, turismes i sostenibilitat”, i en què participa la IGP Llonganissa de Vic.

Concretament, la IGP col·labora en un esmorzar a base de Llonganissa de Vic llescada i tallada en el moment, per a que els assistents vegin com s’emboteix i quin és el seu format original abans de tastar-la.

La Llonganissa de Vic s’acompanyarà de Pa de Pagès IGP Català, Oli de la DOP Terra Alta, Poma de IGP Girona i Avellana IGP de Reus.

La present edició del Congrés se centra en la relació entre el patrimoni, el turisme i la sostenibilitat i és un aparador per a professionals nacionals i internacionals del sector del turisme, la gastronomia i el patrimoni alimentari, des d'un àmbit acadèmic i tècnic.

20 de juny de 2019 - IGP Llonganissa de Vi

Notícies d'empresa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags