Llegeix aquest article a:

La IGP Llonganissa de Vic llaça una campanya de comunicació per a donar a conèixer les seves propietats nutricionals

La IGP Llonganissa de Vic comença avui la seva campanya de comunicació Fills de l'aire, per promocionar les propietats saludables del seu producte.

Dimarts 3 abril 2018 (fa 11 mesos 21 dies)

Llonganissa de VicLa IGP Llonganissa de Vic ha dissenyat una campanya de comunicació, que té per objectiu posar en valor les seves propietats nutricionals i donar-les a conèixer entre els consumidors. Sota el lema Fills de l’aire, s’ha realitzat un anunci, que s’emetrà per la televisió i la ràdio autonòmiques de Catalunya.

L’aire del Montseny, responsable de les típiques boires que conformen el territori de la Plana de Vic, converteix en única la seva llonganissa gràcies a un laboriós i artesanal procés d’assecat. Un fenomen, l’aire, que s’erigeix com a fil conductor de la història que explica la campanya: com dos germans creixen feliços i sans, sota l’aire del Montseny, convertint-se en aficionats a les curses de muntanya, gràcies al seu entorn i a les qualitats nutricionals de la llonganissa, de la que sempre gaudeixen com a recompensa després d’una carrera d’alt rendiment.

La Llonganissa de Vic és rica en proteïnes i aminoàcids que ajuden a regenerar els músculs després d’un esforç intens. Per això, entre les accions emmarcades dins d’aquest Pla de comunicació, destaca el patrocini de diferents competicions de muntanya en què participen adults i infants: la Catalònia Kids Cup, una challenge de 7 curses per a nens i nenes que se celebra al llarg de tot l’any; l’Oxfam Trailwalker (14 i 15 d’abril), amb objectius solidaris i un recorregut de 100 Km per la Via Verda de Girona, en un temps màxim de 32 hores; l’Oncotrail, de la Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer, també de 100 Km (6 i 7 d’octubre) i amb sortida i arribada des de Palafrugell, recorrent la costa i les Gavarres; i la Marató del Montseny (11 de novembre), considerada per Runedia com la millor marató de muntanya de tot el territori espanyol. Durant aquestes competicions, tots els participants rebran un pack de llonganissa i un fulletó informatiu a la bossa del corredor i podran reposar forces durant la carrera, en els diferents avituallaments. A més, se’ls obsequiarà amb un entrepà a la seva arribada.

Cal recordar que la Llonganissa de Vic respon als estàndards que defineixen la dieta mediterrània i té grans beneficis, a més de les proteïnes amb un elevat contingut en aminoàcids essencials, el 70% del greix que conté és insaturat, amb una bona proporció d’àcids grassos monoinsaturats que no incideixen en la formació de colesterol. També té vitamines del grup B, vitamina C i E i minerals com el ferro hemo, el zinc i el coure, molt importants en el creixement dels infants i adolescents.

Tota la comunicació d’aquesta campanya es complementarà amb mitjans gràfics a les curses de muntanya, a les seves xarxes socials i en diferents mitjans com diaris esportius o premsa local.

3 d'abril de 2018 - IGP Llonganissa de Vic

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags