La Llonganissa de Vic participa en diferents actes culturals a Barcelona

La IGP Llonganissa de Vic va participar en dos actes que es van celebrar a Barcelona, el lliurament del títol Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 i la Festa d’Estiu del Cinema Català 2015.

Dilluns 6 juliol 2015 (fa 3 anys 10 mesos 21 dies)

Dins de les seves accions de promoció, la IGP va voler aprofitar dos importants actes culturals que es van celebrar a Barcelona per participar amb producte per als diferents tasts que es van fer.

Dijous al matí, es va fer a la Pedrera l'acte de presentació “Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016”, on el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va rebre el títol acreditatiu de Regió Europea de la Gastronomia 2016 per part del coordinador del Global Report on Culinary Tourism i Director del World Forum on Food Tourism, Iñaki Gaztelmundi. Al final es va oferir una degustació als assistents amb productes típics catalans, com és la Llonganissa de Vic.

Al vespre, durant la Festa d’Estiu del Cinema Català, les 500 personalitats del sector que van assistir de diferents àmbits del cinema, cultura, política i comunicació, van degustar Llonganissa de Vic durant l’aperitiu i sopar fred que es van oferir. Aquest acte va tenir com a objectiu fer balanç de l’últim any i compartir projectes i estrenes de la pròxima temporada.

Dijous, 2 de juliol de 2015/ IGP Llonganissa de Vic.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags