Llegeix aquest article a:

La Llonganissa de Vic participa com a expositor a la Fira Anuga

La IGP Llonganissa de Vic participa a la fira Anuga, que té lloc des del dia 10 fins al 14 d’octubre, a la ciutat alemanya de Colònia.

Dimarts 13 octubre 2015 (fa 3 anys 7 mesos 13 dies)

Del 10 fins al 14 d’octubre, la IGP Llonganissa de Vic exposa el seu producte a l'estand que la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) té dins el pavelló monogràfic de carnis Anuga Meat. Aquest espai específic per a carnis, situat al Hall 6.1, és el més important de la mostra, ja que compta amb la presència de 870 expositors nacionals i internacionals que representen els segments de la carn, els embotits, la carn de caça i les aus. Els visitants podran tastar la llonganissa i agafar material promocional de la IGP, on s’explica les característiques i qualitats del seu producte, quin és el procés d’elaboració, quines empreses formen la IGP o dades de contacte per a la distribució del producte.

Aquesta acció comercial s'emmarca dins l’estratègia d’internacionalització de la IGP, que té com a objectiu principal obrir nous mercats exteriors per a la Llonganissa de Vic, i que es du a terme per mitjà de la participació en diferents fires agroalimentàries mundials i l’aportació de material promocional i de producte per fer tast a diferents esdeveniments gastronòmics i culturals d’arreu del món.

IGPLlonganissaVic_Anuga

9 d'octubre de 2015/ Llonganissa de Vic.

Notícies d'empresa

Noel Alimentaria aposta per APA Processing15-oct-2015 fa 3 anys 7 mesos 11 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags