Llegeix aquest article a:

La Marca de Garantia Ibéricos de Salamanca segueix creixent

Un any més “Ibéricos de Salamanca” tanca l'any 2015 amb un nou rècord de peces certificades en haver-se expedit amb aquest segell de qualitat gairebé 450.000 peces.

Dimecres 3 febrer 2016 (fa 3 anys 3 mesos 19 dies)

ibericos_de_salamanca.jpgUn any més “Ibéricos de Salamanca” tanca l'any 2015 amb un nou rècord de peces certificades en haver-se expedit amb aquest segell de qualitat gairebé 450.000 peces d'embotits i lloms ibèrics, fet que suposa un increment de més d'un 5% respecte a l'exercici anterior.

Amb aquestes dades, Ibéricos de Salamanca es consolida com una de les figures de qualitat d'embotits, a nivell d'Espanya, amb més peces certificades en el mercat i a més és l'única marca de qualitat d'embotits ibèrics avalada per la marca de Garantia de Castella i Lleó Tierra de Sabor.

Durant l'any 2015 podem destacar la reactivació de la indústria de l'ibèric, ja que s'ha produït un increment de gairebé un 20% en el nombre de pernils i espatlles ibèrics que han iniciat el procés d'elaboració en les indústries inscrites a la Marca de Garantia.

L'objectiu per a l'any 2015 és seguir creixent principalment amb la incorporació de noves indústries del sector ibèric de Salamanca i aconseguir mitjançant les accions de promoció i comunicació consolidar la imatge d'aquesta figura de qualitat.

Dins d'aquestes activitats en l'any 2016, hi ha la participació en les principals fires alimentàries a nivell nacional com el Salón Gourmet de Madrid i l'Alimentaria de Barcelona.

2 de febrer de 2016 - Ibéricos de Salamanca,

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags