La Marca de Garantia "Torrezno de Soria" aconsegueix la certificació 1 milió

Des de la seva posada en marxa fa tan sols 2 anys s'ha arribat als gairebé 600.000 kg de cansalada de porc adobada amb una valoració econòmica de més de 3 milions d'euros.

Dimarts 16 juny 2015 (fa 3 anys 11 mesos 10 dies)

Torrezno de soriaLa Marca de Garantia "Torrezno de Soria" acaba de certificar el seu producte 1 milió, en només dos anys des de la seva posada en marxa. Des de 2013, data de la primera de les certificacions de cansalada de porc adobada per a l'elaboració de rostes, aquest producte s'ha convertit en una de les delicatessen i un dels productes estrella de la gastronomia de Sòria.

En aquests dos anys de vida de la Marca de Garantia "Torrezno de Soria" s'han certificat 581.743 kg de cansalada adobada (fins el 30 d'abril de 2015), el que suposen unes vendes que arriben als 3.112.647 €. I les previsions de tancament de 2015 són espectaculars i exponencials, ja que s'espera arribar al milió de quilos de rostes, i unes vendes que rondin els 6 milions d'euros.

El "Torrezno de Soria" és un producte perfectament assentat en el sector hostaler i es pot aconseguir a més en carnisseries i botigues d'alimentació. Ara amb la tasca comercial de les empreses participants s'està, a poc a poc, introduint en les grans cadenes d'alimentació com a producte precuinat. Les comunitats autònomes de Castella i Lleó, Aragó, País Basc, Navarra, la Rioja i Madrid ja compten amb aquest producte de forma contínua i ara des de la Marca de Garantia s'està treballant per consolidar la seva presència en altres llocs com Llevant i Andalusia.

Productes Torrezno de Soria

Per Samuel Moreno, President de l'Associació de Fabricants de "Torrezno de Soria", "la bona feina realitzada en els dos anys de funcionament a ple rendiment de la Marca està donant els seus fruits. Estem donant a conèixer un producte gastronòmic de qualitat i que s'ha convertit en un dels millors ambaixadors de Sòria a la taula i sabem de la satisfacció dels clients que ho proven sota la nostra certificació".

Actualment la Marca de Garantia "Torrezno de Sòria" està formada per sis empreses càrnies de la província de Sòria: Embutidos La Hoguera, Cárnicas Hermanos Giaquinta, Cárnicas Sierra de Toranzo, Embutidos Moreno Sáez, Cárnicas Llorente i La Despensa. Al llarg dels propers mesos s'incorporarà una empresa més: Embutidos Caba.

Dimarts, 16 de juny de 2015/ Torrezno de Soria.

Notícies d'empresa

Grup Artigas, s'uneix al clúster INNOVACC22-juny-2015 fa 3 anys 11 mesos 4 dies
OECE-CONFECARNE firmen un acord amb CIQA11-juny-2015 fa 3 anys 11 mesos 15 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí