Llegeix aquest article a:

La producció de la IGP Llonganissa de Vic creix de nou el primer semestre de 2016

Segons les dades del Consell Regulador de la IGP, el creixement ha estat del 8,32%.

Dijous 11 agost 2016 (fa 1 anys 2 mesos 9 dies)

Llonganissa-de-Vic.jpgEl Consell Regulador de la Llonganissa de Vic ha fet públiques les dades corresponents al consum d’etiquetes de la IGP durant el primer semestre de 2016, que ha estat de 361.768 unitats comercialitzades, per 333.953 venudes durant el mateix període de 2015, dada que suposa un increment del 8,32%.

Del total del producte comercialitzat per les vuit empreses del Consell Regulador de la IGP, cal destacar el gran augment del producte destinat a la venda al tall, amb una pujada del 101%, mentre que el creixement en els altres dos formats: el producte destinat al lliure servei, que són peces unitàries de 200 gr. aproximadament, i els llescats, ha estat del 23% i l’11% respectivament. La producció de les peces per a lliure servei ha sumat 177.941 unitats comercialitzades i els llescats 159.589 unitats.

El consum d’etiquetes de Llonganissa de Vic els últims anys ha anat en augment, fruit de la seva adaptació als nous formats reclamats pels consumidors i a la bona acceptació del producte, considerat de qualitat gràcies a les analítiques i auditories periòdiques que se li fan, amb l’objectiu que compleixi amb tots els requisits que implica pertànyer a la IGP.

11 d'agost de 2016 - Llonganissa de Vic

Notícies d'empresa

IBERAICE analitza l'evolució del sector ibèric14-set-2016 fa 1 anys 1 mesos 6 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags