Llegeix aquest article a:

La producció de la IGP Llonganissa de Vic tanca 2017 amb un augment del 2%

El Consell Regulador de la Llonganissa de Vic tanca 2017 amb un volum de 795.194 unitats comercialitzades, el que suposa un increment del 2%.

Dijous 25 gener 2018 (fa 1 anys 24 dies)

Llonganissa de VicDel total del producte comercialitzat per les vuit empreses membres de la IGP, cal destacar un nou augment dels llescats en sobres d’un 14%, amb 333.699 unitats venudes, mentre que el format de producte per a la venda al tall s’ha mantingut igual que l’any 2016, amb 51.547 unitats, i el destinat a lliure servei, en peces unitàries de 200 gr, ha registrat un descens d’un 7%, amb 409.948 unitats.

Els últims anys, el consum de Llonganissa de Vic ha augmentat gràcies a la implantació dels nous formats que s’ha fet i a la qualitat del producte que s’elabora, certificat per les auditories periòdiques que passa per demostrar que compleix amb tots els requisits de la IGP i per unes analítiques sensorials per millorar les seves condicions organolèptiques.

Justament, amb l'objectiu de donar a conèixer el producte i les seves propietats nutricionals entre els consumidors, la IGP Llonganissa de Vic posarà en marxa els pròxims mesos una campanya de comunicació, sota el lema Fills de l’aire, que passa per l'emissió d'un anunci en televisió i ràdio i el patrocini de diferents curses de muntanya al llarg de 2018.

També, com a acció promocional d’aquest any, la IGP estarà present amb el seu propi espai en la fira Alimentaria, que se celebra a Barcelona del 16 al 19 de abril.

24 de gener de 2018 - IGP Llonganissa de Vic

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags