Llegeix aquest article a:

Les exportacions d'ElPozo Alimentación van créixer un 27,8 per cent el 2015

El personal va augmentar un 8,5 per cent, fins a les 3.993 persones.

Divendres 18 març 2016 (fa 3 anys 2 mesos 8 dies)

ElPozo.jpgElPozo Alimentación va consolidar les seves vendes a l'exterior durant el passat exercici 2015, amb un increment en valor del 27,8 per cent, fins a arribar als 145 milions d'euros de facturació. L'empresa, que comercialitza les seves solucions d'alimentació en més de 80 països, té com a objectiu seguir augmentant la seva quota exportadora, principalment, en els mercats asiàtic i llatinoamericà, a més de seguir obrint nous mercats.

La mitjana de personal de la companyia en el seu centre integral d'Alhama de Múrcia es va situar en 3.993 persones, el que suposa un augment del 8,5 per cent respecte a l'any anterior. A aquests llocs de treball directes cal sumar més de 23.000 llocs de treball indirectes, que demostren l'aposta d'ElPozo Alimentación per crear riquesa social, mitjançant el desenvolupament de llocs de treball estables i de qualitat.

ElPozo Alimentación va tancar l'any 2015 amb una facturació de 965,3 milions d'euros, un 2,5 per cent més que l'exercici anterior, i un 8,1 per cent més en volum de vendes, impulsada en gran mesura per les gammes de producte amb valor afegit, tant en carns fresques com en elaborats. A més, va experimentar un augment significatiu en la comercialització d'aliments llescats, que va créixer un 24,7 per cent enfront de l'exercici anterior.

La inversió realitzada durant l'any passat per ElPozo Alimentación va arribar als 39,2 milions d'euros, destinats a augmentar l'eficiència productiva de la companyia. Així mateix, la marca ElPozo va ser l'ensenya nacional més consumida a les llars espanyoles, segons l'últim rànquing ‘Brand Footprint’ elaborat per la consultora Kantar Worldpanel.

ElPozo Alimentación és pionera en alimentació saludable en el sector carni espanyol gràcies a les seves gammes de productes BienStar i All Natural, així com a la seva línia Extratiernos en carns fresques de porc, porc ibèric, gall dindi, pollastre i vedella, que sorgeixen com a fruit de les contínues investigacions de l'equip de R+D+I de l'empresa, centrat a atendre les necessitats dels consumidors, cada vegada més preocupats i conscienciats pel consum de productes saludables.

ElPozo Alimentación elabora totes les seves solucions d'alimentació sense gluten, perquè puguin ser consumides per les persones celíaques, més de 500.000 a Espanya.

Entre les últimes innovacions desenvolupades per ElPozo Alimentación destaca el llançament de la gamma Al Grill, les primeres llesques fines del mercat que potencien el seu sabor a l'escalfar-les, amb una textura càrnia que les diferencia de la resta, gràcies a un mínim processat i l'ús de carns de la màxima qualitat.

Dijous, 17 de març de 2016/ ElPozo Alimentación.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags