Llegeix aquest article a:

Les llonganisses de Vic gourmet de Casa Sendra i Bofill Ecológica debuten al Fòrum Gastronòmic Barcelona

Fundada el 1849, Casa Sendra és la llonganissa de Vic més antiga i exclusiva. S'elabora amb les parts més nobles de truges seleccionades segons una recepta secreta, i es cura 20 setmanes.

Divendres 21 octubre 2016 (fa 2 anys 7 mesos 1 dies)

Casa-sendra.jpgLes dues centenàries marques de llonganissa de Vic gourmet del grup Splendid Foods, la degana Casa Sendra i Bofill Ecològica, debutaran al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016, que tindrà lloc del diumenge 23 al dimecres 26 d’octubre a Fira de Barcelona (recinte Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat, pavelló 2). Totes dues hi compartiran un estand propi doble (C29-C31) i hi oferiran degustacions contínues als assistents a l’esdeveniment firal.

Splendid Foods ha incorporat recentment a les seves instal·lacions a Seva (Barcelona) un espai d’especejament propi per a les llonganisses Casa Sendra i Bofill Ecològica, en el qual es realitza l’exclusiu treball manual seguint una tècnica ancestral. En el marc del Fòrum Gastronòmic, serà possible conèixer-la de la mà del propietari i director general del grup, David Garcia-Gassull.

np-casa-sendra.jpg

Dijous, 20 d'octubre de 2016/ Casa Sendra.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags