L'OECE va organitzar a Grècia una missió comercial d'exportadors carnis espanyols

L'OECE ha desenvolupat a Atenes una Missió comercial d'exportadors carnis espanyols. Aquesta acció s'ha dut a terme per donar continuïtat al Seminari de presentació de la carn d'Espanya per tal d'oferir un coneixement més ampli de la producció i indústria espanyola de la carn i la seva oferta i possibilitats per al mercat grec.

Dilluns 17 novembre 2014 (fa 4 anys 8 mesos 4 dies)

OECEL'Oficina d'Exportació de la Carn d'Espanya (OECE) ha desenvolupat a Atenes (Grècia) una Missió comercial d'exportadors carnis espanyols. Aquesta acció s'ha dut a terme per donar continuïtat al Seminari de presentació de la carn d'Espanya que l'OECE va impartir el passat mes de maig en aquesta ciutat, per tal d'oferir un coneixement més ampli de la producció i indústria espanyola de la carn i la seva oferta i possibilitats per al mercat grec.

Durant la missió comercial, les empreses espanyoles participants van mantenir reunions de negoci amb diversos importadors i agents grecs prèviament seleccionats per l'Oficina Econòmica i Comercial a Atenes. De forma complementària, es va aportar a cada empresa una nota personalitzada sobre el mercat grec, elaborada per l'Oficina Econòmica i Comercial d'acord amb el seu tipus d'activitat i particularitats.

Va intervenir el conseller Econòmic i Comercial d'Espanya a Atenes, Jorge Andreu, que va donar a conèixer les principals xifres macroeconòmiques de Grècia en els últims anys i va exposar les previsions esperades per al 2014. Va destacar durant la seva intervenció que es preveu una taxa de creixement del PIB per aquest any del 0,6 i que es presenten importants oportunitats de negoci per al sector agroalimentari, especialment per al sector carni, i va donar a conèixer dades generals de producció, demanda, consum, comerç exterior i oportunitats per al sector carni a Grècia.

Paral·lelament a les reunions comercials de les empreses, representants de l'OECE van mantenir una reunió amb l'Ambaixador d'Espanya a Atenes, Alfonso Lucini, que va destacar igualment els símptomes de recuperació que presenta l'economia de Grècia, i les oportunitats de mercat detectades per als productes agroalimentaris espanyols, i en especial per a la carn.

Divendres, 14 de novembre de 2014/ OECE.

Notícies d'empresa

Xina: destí prioritari per a Interporc12-nov-2014 fa 4 anys 8 mesos 9 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags