Llegeix aquest article a:

Maple Leaf organitza el 6è Simposi Anual de Seguretat Alimentària

La jornada es va centrar en la tecnologia i gent i sobre com millorar la seguretat alimentària.

Dilluns 13 octubre 2014 (fa 4 anys 9 mesos 3 dies)

maple_leaf.gifMaple Leaf Foods va acollir el 6è Simposi Anual de Seguretat Alimentària la setmana passada a Mississauga. En aquest esdeveniment, 170 representants de més de 100 empreses i organitzacions es van reunir, convidats per Maple Leaf, per tractar els assumptes més urgents en seguretat alimentària. Aquest any el tema de l'esdeveniment va ser "Gent o Tecnologia", i els assistents van debatre quina era la millor inversió per aconseguir un canvi decisiu en la seguretat alimentària a nivell mundial.

"La seguretat alimentària engloba una àmplia mostra de persones i tecnologies i, per això, vam escollir deliberadament un tema provocatiu aquest any," va explicar el Dr. Randy Huffman, SVP d'Operacions i Director de Seguretat Alimentària a Maple Leaf. "Tothom podría respondre "ambdues" a la qüestió d'invertir en gent o tecnologia, però en realitat, els recursos mai són il·limitats i les eleccions d'inversió, ja sigui gran o petita, es fan cada dia. La pregunta interessant que vam debatre va ser quina inversió donaria lloc a un major progrés?"

Aquelles inversions dirigides a la gent parlaven de les conductes de seguretat alimentària com a factor decisiu en el procés per elaborar o no un producte segur. Les desenes de milers de persones que treballen en cada etapa del camí "de la granja a la taula" necessiten estar al mateix costat per fer un canvi radical en la seguretat alimentària a nivell mundial. Aquells que van respondre que la tecnologia ens portaria més lluny, més ràpid, van destacar que les decisions oportunes basades en dades promouen noves inversions. La tecnologia salva vides i uneix les persones en un entorn virtual per compartir i aprendre.

"L'objectiu d'aquest esdeveniment anual és ajudar en el progrés de la seguretat alimentària", va dir Huffman. "Aquest propòsit tenia la gent centrada en la millor manera d'aconseguir-ho, convertint el dia en un èxit per a tots els involucrats."

Els participants en el simposi van tenir l'oportunitat d'aprendre més de la "Safe Food Canada - L'Associació d'Aprenentatge" un model proposat per a la normalització de les competències de seguretat alimentària i per permetre que les persones que treballen en la indústria alimentària del Canadà avancin i creixin en la professió amb l'objectiu general de millorar la seguretat alimentària canadenca. Una sessió es va dedicar també al paper que la tecnologia està desenvolupant en la fabricació d'aliments.

Maple Leaf Foods ha promès proveir als consumidors d'aliments segurs i de molt bon gust produïts en un entorn de treball segur. Un principi que permet el compliment d'aquesta promesa és el coneixement de que Maple Leaf tracta la seguretat alimentària com a un tema no competitiu i activament comparteix nocions de seguretat alimentària i promou l'intercanvi d'informació entre els grups de la indústria i del govern a través d'esdeveniments com aquest simposi anual.

Divendres, 10 d'octubre de 2014 - Maple Leaf

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags