Llegeix aquest article a:

Maple Leaf tanca la seva planta més gran a Kitchener, Ontario

La planta de Courtland Ave. va ser construida originalment en 1924 i era propietat de Schneider Foods.

Dimarts 3 març 2015 (fa 4 anys 4 mesos 13 dies)

Maple Leaf Foods Inc. Maple Leaf Foods va anunciar divendres passat que ha tancat la seva planta de producció de Courtland Ave. a Kitchener, Ontario, la més gran del seu patrimoni. La decisió de tancar el centre es va anunciar a l'octubre de 2011, com a part del pla de l'empresa, per augmentar de manera significativa la competitivitat i l'eficiència a través de la seva cadena de carns preparades.

"Si bé avui es marca la fi d'una era, és una fita fonamental en l'establiment de Maple Leaf com una empresa d'aliments competitiva, duradora i rendible de Canadà", va dir Michael H. McCain, President i CEO de Maple Leaf Foods. "Estem portant bé la transició de la producció a la nostra nova instal·lació d'última generació a Hamilton i ens hem adonat dels beneficis del nostre sistema modernitzat. Vull agrair personalment a tots els nostres empleats a Kitchener que van mostrar un gran orgull i dedicació durant una transició difícil i emocional. La marca Schnieders sempre serà una part integral de la nostra companyia i de la història ".

La planta de Courtland Ave. va ser construida originalment en 1924 i era propietat de Schneider Foods. La producció s'ha transferit per tota la cadena de Maple Leaf, però sobretot a la nova planta de carns preparades d'última generació, de 400.000 peus2, a Hamilton, Ontario. Els treballadors de Kitchener s'han anat distribuint  gradualment, garantint nous llocs de treball a la majoria dels empleats, ja sigui a Maple Leaf o a la regió, o aprofitant l'oportunitat de formació a través del Centre d'Activitats de l'Associació d' Empleats de Schneiders.

Aquest és el setè dels vuit tancaments de plantes previstos, com a part del pla de modernització de Maple Leaf. En els últims quatre anys, la companyia ha construït la seva nova planta de producció a Hamilton, invertint en nova tecnologia, ha fet ampliacions en les instal·lacions existents a Saskatoon, Winnipeg i Brampton, i ha construït un nou centre de distribució de 282,000 peus2 al sud-oest d'Ontario. La Companyia ha simplificat de manera simultània el seu catàleg de productes i ha passat de diversos sistemes operatius a una plataforma integrada. S'espera que el tancament de la planta Courtland Ave. augmenti els resultats, començant en el segon trimestre.

Divendres, 27 de febrer de 2015/ Maple Leaf Foods Inc.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags