Martínez Loriente creix un 7,2% en vendes

La facturació ha arribat als 564 milions i la millora de l'eficiència ha permès disminuir el preu dels productes en un 1,2%.

Dilluns 27 abril 2015 (fa 3 anys 11 mesos 27 dies)

Martínez LorienteMartínez Loriente, empresa referent espanyola en processat de carn i interproveïdora de Mercadona, ha tancat 2014, el primer exercici complet del seu pla expansiu, amb un augment del 7,2% en vendes (fins a arribar als 127 milions de quilos venuts) i el creixement de tots els seus indicadors. La plantilla ha augmentat un 4,72% i els salaris, un 2,71%. La facturació ha arribat als 564 milions i la millora de l'eficiència ha permès disminuir el preu dels productes en un 1,2%.

L'empresa va posar en marxa a la tardor de 2013 el seu Pla Estratègic MÉS LLUNY, MÉS LÍDERS que apostava per una política expansiva que garantís el creixement sostingut i compartit. El conseller delegat de Martínez Loriente, Francisco Garrigues, explica la seva implantació: "Primer vam augmentar l'activitat de la Sala de Sacrificis de Bunyol, que en dos anys ha duplicat la seva producció fins als 125.000 animals. L'increment de producció a les plantes de processament de Xest, Bunyol i Tarancón va portar a una disminució dels costos unitaris i aquesta reducció ha repercutit en el preu al consumidor. En 2014 els preus han disminuït el 1,2%, que es suma al 4% de l'any anterior".

Paral·lelament han millorat els indicadors de qualitat, ja que els inputs per aquest concepte s'han reduït un 23,30%. L'empresa compta, a més, amb les certificacions i els segells de qualitat internacionals més reconeguts, com l'IFS Food i el BRC. Martínez Loriente, que segueix com a cultura corporativa el Model de Qualitat Total, ha activat nous sistemes d'eficiència en la producció que posen en relació la millora contínua de la qualitat i els mètodes de treball, la qual cosa li ha generat un augment en la productivitat del 1,77%. La metodologia, basada en el Lean Manufacturing, va néixer en el sector de l'automoció i s'ha adaptat amb èxit a l'agroalimentari.

Dijous, 23 d'abril de 2015/ Martínez Loriente.

Notícies d'empresa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags