Llegeix aquest article a:

Mataderos Industriales Soler i Cooperativa Ganadera de Caspe, nous associats d'INNOVACC

Aquest mes d’agost s’han adherit al clúster carni porcí català dues empreses més: Mataderos Industriales Soler SA i Cooperativa Ganadera de Caspe.

innovaccAquest mes d’agost s’han adherit al clúster carni porcí català dues empreses més:

Mataderos Industriales Soler SA és un fabricant de productes elaborats carnis de porc i de gall dindi, i assecador de pernils i espatlles. L'empresa, amb seu social a Girona i activitat industrial a Màlaga, comercialitza els seus productes amb la marca Prolongo. A més de l'activitat d'elaboració d'embotits i assecador de pernils, té un escorxador de porcí que treballa en règim de prestació de serveis per a diversos clients de la zona. L'empresa està fent una aposta clara per la innovació, ja que entén que aquesta és una de les claus de la seva permanència en el mercat, per això ha sol·—licitat associar-se a INNOVACC.

Cooperativa Ganadera de Caspe dedica pràcticament tota la seva producció al sector porcí de capa blanca. Compta amb explotacions a Aragó, i també a les comarques de Lleida i Tarragona. Té fàbrica de pinsos pròpia, servei de nutrició, servei de comercialització d’animals per als seus socis, serveis veterinaris, servei de venda de medicaments i Secció de Crèdit, tot sota les mateixes directrius d’assessorament i proveïment integral als seus socis. La Cooperativa és l’empresa líder de Red Ganadera Caspe, un exemple de xarxa participada, concepte de societat empresarial que sorgeix de l’experiència del cooperativisme com a aglutinadora de pimes cooperatives i societats mercantils. Aquest model unifica la inversió i la gestió al voltant d’una empresa líder –en aquest cas la Cooperativa Ganadera de Caspe–, impulsant l’R+D+I com a eina de diferenciació i valor afegit en productes i serveis. Cooperativa Ganadera de Caspe, fundada el 1985, té un creixement continuat des dels seus inicis. El seu know-how es desenvolupa en 4 principis: gestió excel—·lent, anàlisi de les inversions, sostenibilitat tecnològica en nutrició animal i eficiència en els serveis ramaders.

Agost de 2015/ INNOVACC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags