Llegeix aquest article a:

MEAT ATRACTION 2017 es va presentar al sector ibèric a Guijuelo

La nova fira professional i especialitzada en el sector carni que organitzen IFEMA i ANICE, es va presentar a la indústria càrnia del sector ibèric de Salamanca.

Dimecres 5 juliol 2017 (fa 1 anys 9 mesos 14 dies)
Meat AttractionEmpresaMeat AttractionEspanya

 1MEAT ATTRACTION, la nova fira professional i especialitzada en el sector carni que organitzen IFEMA i ANICE, es va presentar a la indústria càrnia del sector ibèric de Salamanca, el passat 30 de juny, en una jornada realitzada a l'Estación Tecnológica de la Carne de Guijuelo, que va comptar amb la col·laboració de l'Asociación de Industrias de la Carne de la localitat salmantina.

L'acte va ser presentat per Juan José García, director de l'Estación Tecnológica de la Carne, i va comptar amb la participació de Juan Pablo Ramos, el vicepresident de l'Asociación de Industrias de la Carne de Guijuelo, que van valorar positivament les iniciatives que, com MEAT ATTRACTION, permetin obrir noves vies de comercialització i internacionalització a les indústries de Guijuelo i Salamanca.

Miguel Huerta, secretari de l'Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España, ANICE, que organitza la Fira al costat d'IFEMA, ha detallat en la seva intervenció les dades principals de la indústria càrnia nacional, destacant que és el quart sector industrial del país, amb una facturació conjunta de 22.000 milions d'euros i unes exportacions que l'any passat ja van superar els 5.000 milions d'euros.

El Secretari d'ANICE va saludar la iniciativa de posar en marxa una Fira com MEAT ATTRACTION i la seva rellevància per a indústries càrnies com les de Salamanca, a les quals va convidar a aprofitar l'oportunitat que suposa per ampliar les seves estratègies i possibilitats de negoci i exportació.

Per la seva banda, Carlos González García de la Barga, director comercial d'IFEMA, va presentar als assistents el projecte, l'objectiu del qual és convertir-se en un fòrum de negoci i comercialització per a tots els actors de la cadena de valor de la indústria càrnia, i en una palanca per a la internacionalització del sector, especialment de les petites i mitjanes empreses.

Els programes de compradors internacionals i de compradors convidats seleccionats pels propis expositors, i als quals IFEMA destinarà una inversió de 300.000 euros, constitueixen dues de les aportacions de valor que ofereix MEAT ATTRACTION a les empreses participants per ampliar la cartera de negoci i l'accés a nous mercats.

La Fira, que se celebrarà al Pavelló 3 del recinte d'IFEMA, i que aglutinarà tots els productes i solucions del sector carni, té com a objectiu servir de font d'oportunitats de negoci i d'accés a nous mercats exteriors i clients. A més, serà una plataforma i punt de trobada on creuar interessos de tots els agents que intervenen en el procés de producció i venda, des dels escorxadors, passant per les sales d'especejament, les indústries elaboradores, les empreses especialitzades en emmagatzematge i transport, i la comercialització i la distribució al mercat interior i exterior, tant al sector retail com a horeca.

MEAT ATTRACTION continua amb la seva ronda de presentacions per tots els racons de la geografia espanyola, per donar a conèixer aquesta nova Fira, i, després d'una dotzena d'actes ja celebrats en diferents zones d'Espanya, recalarà aquesta setmana a Sevilla, per presentar la Fira al sector carni andalús.

Pel que fa al procés de comercialització, segueix obert el termini de reserva d'espai per a aquelles empreses del sector que decideixin participar a la primera edició de MEAT ATTRACTION.

La imagen muestra un momento de la presentación de MEAT ATTRACTION 2017, el pasado 30 de junio, en la Estación Tecnológica de la Carne de Guijuelo (Salamanca). En la foto aparecen –de derecha a izquierda- Juan Pablo Ramos, Vicepresidente de la Asociación de Industrias de la Carne de Guijuelo; Miguel Huerta, Secretario de la Asociación Nacional de Industrias de la Carne, ANICE; Carlos González García de la Barga, Director Comercial de IFEMA, y Ángel Mayo, de Santander Consumer.
La imagen muestra un momento de la presentación de MEAT ATTRACTION 2017, el pasado 30 de junio, en la Estación Tecnológica de la Carne de Guijuelo (Salamanca). En la foto aparecen –de derecha a izquierda- Juan Pablo Ramos, Vicepresidente de la Asociación de Industrias de la Carne de Guijuelo; Miguel Huerta, Secretario de la Asociación Nacional de Industrias de la Carne, ANICE; Carlos González García de la Barga, Director Comercial de IFEMA, y Ángel Mayo, de Santander Consumer.

3 de juliol de 2017 - Meat attraction

Notícies d'empresa

Meat Attraction es presenta al sector carni andalús10-jul-2017 fa 1 anys 9 mesos 9 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags