Llegeix aquest article a:

Presència de Meat Attraction 2017 a la XXXIII Fira del Pernil de Terol

El Concurs de Qualitat Pernil de Terol es va celebrar coincidint amb la inauguració de la XXXIII Fira del Pernil de Terol a la capital de Terol.

Dimecres 13 setembre 2017 (fa 2 mesos 10 dies)
Meat AttractionEmpresaMeat AttractionEspanya

Meat AttractionMEAT ATTRACTION va estar present el passat dia 8 de setembre, en el Concurs de Qualitat Pernil de Terol, que es va celebrar coincidint amb la inauguració de la XXXIII Fira del Pernil de Terol a la capital de la província. La participació de la nova Fira del Sector Carni, que organitzen IFEMA juntament amb l'Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España, ANICE, i que es es desenvoluparà a la Fira de Madrid, del 18 al 20 d'octubre de 2017, s'inscriu a la ronda de presentacions que MEAT ATTRACTION realitza des de fa mesos per tota la geografia espanyola.

La directora Comercial de MEAT ATTRACTION, Almudena de Castro, i José Manuel Álvarez, responsable de Comunicació de José Manuel Álvarez, responsable de Comunicación d'ANICE, van estar presents en el Concurs convocat pel Consell Regulador de la D.O.P. Pernil de Terol, per a adjudicar les medalles d'or, plata i bronze als millors d'entre les 25 marques de pernil de Terol i 7 de paleta de Terol presentades a concurs. El Jurat d'experts va estar integrat pels cuiners Elena Arzak i Mikel Sorazu, el sommelier Raúl Igual, el crític gastronòmic Juan Barbacil i l'experta en panell de tast María Mar Campo.

La medalla d'or en la categoria de millors pernils de Terol va ser per a Cárnicas Corella i la seva marca Jamonaire, la medalla d'argent va recaure en la marca Airesano 8 Estaciones de l'assecador de Jamones Airesano, i la marca Pinalbar de Jamones Casa Conejos es va emportar la medalla de bronze. Entre les set marques que aspiraven a penjar-se la medalla d'or a la millor espatlla, la distinció va recaure en la marca Paleta Mudéjar, que es va curar en l'assecador d'Elaborados Las Torres.

Dilluns, 11 de setembre de 2017/ Meat Attraction.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags