Llegeix aquest article a:

MEAT ATTRACTION constitueix el seu Comitè Organitzador, amb una alta representativitat sectorial

A la reunió es va valorar la bona resposta empresarial al nou projecte i es van definir els eixos de la convocatòria, que farà especial èmfasi en la internacionalització.

Meat Attraction 1

El passat 8 de maig va tenir lloc, a la Fira de Madrid, la signatura de l'acord de col·laboració entre IFEMA i l'Associació Nacional d'Indústries de la Carn d'Espanya, ANICE, per a l'organització conjunta de la primera Fira d'Espanya dedicada monogràficament a la indústria càrnia, MEAT ATTRACTION, que se celebrarà del 18 al 20 d'octubre, al recinte firal d'IFEMA.

Després de la signatura de l'acord, que van subscriure el director general d'IFEMA, Eduardo López-Portes, i el President d'ANICE, Carlos Serrano, es va dur a terme la primera reunió del Comitè Organitzador del certamen, que va quedar constituït amb una alta representativitat sectorial.

Presidit pel mateix Carlos Serrano -de Cárnicas Serrano-, President de la patronal del sector carni espanyol; el Comitè Organitzador de MEAT ATRACTION està integrat per firmes líders com Montesano, Grupo Jorge, Dompal, i Morato, altres agrupacions empresarials i entidats destacades, com Mercamadrid; Agrupación de Industrias Cárnicas de Mercamadrid, AIE; Asociación Española de Distribuidores, Autoservicios y Supermercados, ASEDAS; Asociación de Cadenas Españolas de Supermercados, ACES; Asociación Nacional de Grandes Empresas de Distribución, ANGED; Confederación Española de Detallistas de la Carne, CEDECARNE; Asociación Nacional de Almacenes Frigoríficos de Carnes y Salas de Despiece, ANAFRIC; Organización Interprofesional de la Carne de Vacuno, PROVACUNO; Interprofesional del Porcino de Capa Blanca, INTERPORC; AGRIFOOD, i Estrategias Alimentarias.

A tot aquest suport, cal sumar el ferm compromís amb MEAT ATTRACTION, del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, MAPAMA, el suport del qual es farà especialment visible en la campanya d'internacionalització que desenvoluparà el Saló, a la qual es va dedicar especial atenció durant la reunió del primer Comitè Organitzador de MEAT ATTRACTION, juntament amb la resta d'eixos estratègics de la propera convocatòria.

En aquest sentit, cal ressaltar que el programa de compradors professionals convidats serà un dels punts forts de la Fira, que vol, així, contribuir a la internacionalització, especialment, de les pimes del sector. Per a això, es realitzarà una inversió de 300.000 euros, destinats a portar compradors de diferents països, prèviament seleccionats amb la col·laboració de les pròpies empreses participants, en funció dels seus interessos. Així mateix, es comptarà amb el suport del MAPAMA, en la gestió d'aquest programa, localització dels mercats més interessants, contactes amb els seus respectius governs, obertura a l'exportació, etc.

Un altre aspecte que es va analitzar en la reunió va ser l'excel·lent resposta que està trobant el nou Saló, dins el sector, havent confirmat fins ara la participació de més d'un centenar d'empreses, que han reservat ja 2.000 m2, al recinte firal de IFEMA.

D'aquesta manera, es constata l'oportunitat de dotar d'una plataforma de negoci especialitzada i única com MEAT ATTRACTION al sector carni, el quart més important de l'economia espanyola i el primer de la indústria alimentària. Un saló monogràfic que reunirà tots els sectors de la cadena de valor, i que se celebrarà en coincidència de dates amb FRUIT ATTRACTION, la qual cosa contribuirà a crear la major convocatòria de Productes Frescos del sud d'Europa.

Dijous, 11 de maig de 2017/ Meat Attraction.

Articles relacionats

Notícies d'empresa

Busch a Pumps&Valves Bilbao 201711-maig-2017 fa 1 anys 11 mesos 8 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags