Llegeix aquest article a:

Meat Attraction es presenta al sector carni de La Rioja

INTEROVIC, la Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne, s'incorpora al Comitè Organitzador de la fira.

Meat Attraction 1MEAT ATTRACTION, la nova fira professional i especialitzada en el sector carni que organitzen IFEMA i ANICE, es va presentar a la indústria càrnia de La Rioja, en un acte patrocinat pel CTIC-CITA, Centro Tecnológico de la Industria Cárnica de La Rioja, i la Federación de Empresarios de La Rioja (FER).

La presentació va comptar amb la presència d'Íñigo Nagore, Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient del Govern de La Rioja, que va valorar molt positivament la iniciativa de MEAT ATTRACTION per al sector carni espanyol i per la important indústria càrnia de la regió, que permetrà obrir noves vies de comercialització i internacionalització.

Miguel Huerta, secretari de l'Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España (ANICE), que organitza la Fira amb IFEMA, ha detallat en la seva intervenció les dades principals de la indústria càrnia nacional, destacant que és el quart sector industrial del país, amb una facturació conjunta de 22.000 milions d'euros i unes exportacions que l'any passat ja van superar els 5.000 milions d'euros.

Per la seva banda, Carlos González García de la Barga, director comercial d'IFEMA-Fira de Madrid, va presentar als assistents el projecte d'aquesta convocatòria, l'objectiu és convertir-se en un fòrum dinàmic de negoci i comercialització per a tots els actors de la cadena de valor de la indústria càrnia, i en una palanca per a la internacionalització del sector, especialment de les petites i mitjanes empreses. MEAT ATTRACTION aspira a convertir-se en un referent mundial per al sector, com ja ha passat amb Fruit Attraction per al sector hortofructícola.

El director comercial d'IFEMA va explicar que l'alt interès despertat entre les empreses ha portat a traslladar la ubicació al pavelló 3, amb 2.000 m2 més, millors serveis i una posició privilegiada al costat de l'entrada principal del recinte firal madrileny.

La fira aglutinarà tots els productes i solucions del sector carni, i es presenta al sector com una font d'oportunitats de negoci i d'accés a nous mercats exteriors i clients, i un punt de trobada on creuar interessos de tots els agents que intervenen en el procés de producció i venda, des dels escorxadors, passant per les sales d'especejament, les indústries elaboradores, les empreses especialitzades en emmagatzematge i transport, i la comercialització i la distribució al mercat interior i exterior, tant al sector retail com horeca.

Els programes de compradors internacionals i de compradors convidats seleccionats pels propis expositors són dues de les aportacions de valor que ofereix MEAT ATTRACTION a les empreses participants per ampliar la cartera de negoci i l'accés a nous mercats. La direcció de la Fira ha confirmat que IFEMA destinarà una inversió de 300.000 euros a aquests programes de compradors.

Fins a la data, MEAT ATTRACTION ha rebut més de 100 sol·licituds d'empreses càrnies interessades a participar en aquesta Fira, que compartirà dates amb la seva homòloga Fruit Attraction, per tal de generar grans sinergies en comunicació i en la convocatòria d'un important nombre de compradors de la distribució i institucions nacionals i internacionals, constituint-se en la principal plataforma firal del producte fresc alimentari del sud d'Europa.

Amb aquest acte continua la ronda de presentacions regionals que està duent a terme la Fira al sector carni de tot Espanya, per donar a conèixer aquest nou projecte que neix amb l'objectiu de convertir-se en referent sectorial i servir de palanca a la internacionalització del sector.

MEAT ATTRACTION ve a cobrir un espai de promoció, negoci i internacionalització del sector carni, amb una convocatòria professional i monogràfica que reunirà tant a pimes com a grans empreses del sector carni i derivats, juntament amb proveïdors de la indústria i la distribució.

IFEMA i ANICE estan desenvolupant una ronda de presentacions a les comunitats i zones d'especial implantació de les indústries càrnies d'Espanya, que inclou en una primera fase: Jabugo, Saragossa, Extremadura, València, Barcelona, ​​Madrid, Astúries, la Rioja, Toledo, Guijuelo, Sevilla, Mallorca, Còrdova i Segòvia, entre d'altres.

Recentment, la Fira va dur a terme la primera reunió del Comitè Organitzador del certamen, que va quedar constituït amb una alta representativitat sectorial, tant d'empreses expositores com d'organitzacions. El Comitè s'ha incrementat en els últims dies amb les incorporacions de MERCASA, l'empresa pública que gestiona la xarxa de mercats majoristes ("Mercas") de tot Espanya, i d'INTEROVIC, la Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne, que també ha confirmat la seva participació a la fira.

Divendres, 26 de maig de 2017/ Meat Attraction.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags