Llegeix aquest article a:

MEAT ATTRACTION es presenta al sector carni de Salamanca

La fira que organitzen IFEMA i ANICE es va presentar en una de les zones més representatives del sector ibèric, un dels emblemes de la producció càrnia espanyola.

Dilluns 18 setembre 2017 (fa 1 anys 8 mesos 4 dies)
Meat AttractionEmpresaMeat AttractionEspanya

Meat Attraction

MEAT ATTRACTION, la nova Fira professional i especialitzada en el sector carni que organitzen IFEMA i ANICE, es va presentar a Salamanca davant un grup d'empresaris d'aquesta província, una de les zones emblemàtiques del sector de productes del porc ibèric.

Va obrir l'acte Miguel Huerta, secretari de l'Asociación Nacional de Industri<s de la Carne de España, ANICE, que organitza la Fira al costat d'IFEMA, que va parlar sobre els eixos principals de desenvolupament de la indústria càrnia espanyola. D'una banda, un primer enfocament sobre la responsabilitat social, sustentada en una cultura empresarial de sostenibilitat, innovació i qualitat, i centrat en la capacitat que tingui el sector per adaptar-se a les demandes de la societat (empreses socialment responsables, sostenibles, respectuoses amb el medi ambient i eficients en l'ús de recursos, al costat d'alts estàndards de benestar animal), amb empreses en equilibri amb les altres baules de la cadena i alineades amb el benestar i la salut dels consumidors.

El segon eix és l'exportació, que és ja un motor de creixement des de fa uns anys (Espanya és ja el tercer exportador mundial de carn de porcí), i amb un futur que passa per seguir obrint mercats, eliminant obstacles i dotant al sector de les estructures administratives àgils que necessita un país amb vocació de lideratge en el comerç carni internacional.

A continuació, Carlos González, director comercial d'IFEMA, i Almudena de Castro, Directora Comercial de MEAT ATTRACTION, van presentar als assistents el projecte, l'objectiu del qual és convertir-se en un fòrum de negoci i comercialització per a tots els actors de la cadena de valor de la indústria càrnia, i en una palanca per a la internacionalització del sector, especialment de les petites i mitjanes empreses com les de Salamanca, a les quals va convidar a aprofitar l'oportunitat que suposa MEAT ATTRACTION per ampliar les seves estratègies i possibilitats de negoci i exportació.

Els programes de compradors internacionals i de compradors convidats seleccionats pels propis expositors, i als quals IFEMA destinarà una inversió de 300.000 euros, constitueixen dues de les aportacions de valor que ofereix MEAT ATTRACTION a les empreses participants per ampliar la cartera de negoci i l'accés a nous mercats.

La Fira, que se celebrarà al Pavelló 3 del recinte d'IFEMA, i que aglutinarà tots els productes i solucions del sector carni, té com a objectiu servir de font d'oportunitats de negoci i d'accés a nous mercats exteriors i clients. A més, serà una plataforma i punt de trobada on creuar interessos de tots els agents que intervenen en el procés de producció i venda, des dels escorxadors, passant per les sales d'especejament, les indústries elaboradores, les empreses especialitzades en emmagatzematge i transport, i la comercialització i la distribució al mercat interior i exterior, tant al sector retail com a horeca.

MEAT ATTRACTION continua amb la seva ronda de presentacions per tots els racons de la geografia per donar a conèixer aquesta nova fira, i, després d'una vintena d'actes ja celebrats en diferents zones d'Espanya i milers de quilòmetres recorreguts, recalarà en els pròxims dies a Segòvia i Vic (Barcelona), per presentar la fira a les empreses d'aquestes zones de gran tradició industrial càrnia.

Pel que fa al procés de comercialització, segueix obert el termini de reserva d'espai per a aquelles empreses del sector que decideixin participar a la primera edició de MEAT ATTRACTION.

Dijous, 14 de setembre de 2017/ Meat Attraction.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags