Llegeix aquest article a:

Meat Attraction es va presentar al sector ibèric a Extremadura

En una jornada organitzada per la interprofessional Asici, amb la col·laboració de Meat Attraction i Extremadura Avante. L'acte va comptar amb la participació de Guillermo Fernández Vara, president de la Junta d'Extremadura, la consellera de Medi Ambient i Rural, Polítiques Agràries i Territori, Begoña García Bernal, el president d'ASICI, Francisco Javier Morato, i el director general d'Extremadura Avante, Miguel Bernal.

Meat AttractionMEAT ATTRACTION, la nova fira professional i especialitzada en el sector carni que organitzen IFEMA i ANICE, es va presentar a la indústria càrnia del sector ibèric d'Extremadura, en el si de la jornada tècnica "Professionalització i Internacionalització del sector del Porc Ibèric" promoguda per ASICI amb la col·laboració de MEAT ATTRACTION i Extremadura Avante.

L'acte va comptar amb la participació de Guillermo Fernández Vara, president de la Junta d'Extremadura, la consellera de Medi Ambient i Rural, Polítiques Agràries i Territori, Begoña García Bernal, el president d'ASICI, Francisco Javier Morato, i el director general d'Extremadura Avante, Miguel Bernal, els quals van valorar molt positivament les iniciatives que, com MEAT ATTRACTION, permeten obrir noves vies de comercialització i internacionalització a les indústries de la regió.

Carlos González García de la Barga, director comercial d'IFEMA-Fira de Madrid, va presentar als assistents el projecte d'aquesta convocatòria, l'objectiu del qual és convertir-se en un fòrum de negoci i comercialització per a tots els actors de la cadena de valor de la indústria càrnia, i en una palanca per a la internacionalització del sector, especialment de les petites i mitjanes empreses. MEAT ATTRACTION aspira a convertir-se en un referent mundial per al sector, com ja ha passat amb Fruit Attraction per al sector hortofructícola.

El director comercial d'IFEMA va explicar que la superfície bruta d'exposició assignada en la primera assignació d'espais de dilluns passat es va elevar a un total de 6.000 metres quadrats, corresponents a les més de 150 empreses inscrites fins ara, tant amb presència individual com agrupada.

La fira, que se celebrarà al pavelló 3 del recinte d'IFEMA, i que aglutinarà tots els productes i solucions del sector carni, té com a objectiu servir de font d'oportunitats de negoci i d'accés a nous mercats exteriors i clients. A més, serà una plataforma i punt de trobada on creuar interessos de tots els agents que intervenen en el procés de producció i venda, des dels escorxadors, passant per les sales d'especejament, les indústries elaboradores, les empreses especialitzades en emmagatzematge i transport, i la comercialització i la distribució al mercat interior i exterior, tant al sector retail com a horeca.

Els programes de compradors internacionals i de compradors convidats seleccionats pels propis expositors, i als quals IFEMA destinarà una inversió de 300.000 euros, constitueixen dues de les aportacions de valor que ofereix MEAT ATTRACTION a les empreses participants per ampliar la cartera de negoci i l'accés a nous mercats.

MEAT ATTRACTION continua amb la seva ronda de presentacions per tots els racons de la geografia per donar a conèixer aquesta nova fira, i, després d'una dotzena actes ja celebrats en diferents zones d'Espanya, recalarà la setmana que ve a Salamanca i Guijuelo, per continuar amb cites a Sevilla, Segòvia, Lleida, Girona, Galícia, etc.

Pel que fa al procés de comercialització, segueix obert el termini de reserva d'espai per a aquelles empreses del sector que decideixin participar a la primera edició de MEAT ATTRACTION.

Dilluns, 19 de juny de 2017/ Meat Attraction.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags