Llegeix aquest article a:

Memphis Meats rep una important inversió per produir carn a partir de cèl·lules animals

Juntament amb d'altres donacions, la companyia ha recaptat 22 milions de dòlars fins a la data.

Divendres 25 agost 2017 (fa 1 anys 7 mesos 25 dies)

Memphis MeatsMemphis Meats ha anunciat que ha rebut una inversió de 17 milions de dòlars de mans de DFJ, una empresa líder en capital de risc que prèviament ha donat suport a Tesla, SpaceX i Skype. Cargill i altres gegants de la indústria alimentària van invertir amb anterioritat a Memphis Meats. També ho van fer Bill Gates i Richard Branson, igual que Atomico una de les firmes de capital risc d'Europa. Al costat d'altres donacions, la companyia ha recaptat 22 milions de dòlars fins a la data.

Memphis Meats és la principal companyia productora de carn cultivada a laboratori i ja ha produït carn de boví, pollastre i ànec directament de cèl·lules animals, sense necessitat de criar i sacrificar animals. L'empresa té previst utilitzar els fons per continuar desenvolupant deliciosos productes, accelerar el seu treball en l'ampliació de la producció de carn conreada a partir de cèl·lules i reduir els costos de producció a nivells comparables als costos de la carn convencional i, en última instància, per sota d'aquests. La companyia espera quadruplicar la seva plantilla, i ja ha començat a incrementar el seu equip de xefs, científics, creatius i empresaris.

Dimecres, 23 d'agost de 2017/ Memphis Meats.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags