Llegeix aquest article a:

Mercalicante implanta per primera vegada una escola de productes frescos a les seves instal·lacions

La consultora alimentària Afronta s'encarrega de la gestió d'aquest espai dedicat a la formació de persones en la manipulació de productes frescos.

Divendres 28 abril 2017 (fa 2 anys 1 mesos 19 dies)

Mercalicante 1

Mercalicante ha creat per primera vegada la 'Escola de frescos', un espai que està gestionat per la consultora alimentària Afronta Consultoria i Formació, S.L. i que, a partir d'ara, permetrà oferir formació específica centrada en la manipulació de productes frescos com carns o peixos. La formació estarà dirigirà a persones que volen formar-se professionalment o que busquen perfeccionar els seus coneixements laborals en el tractament d'aquests camps alimentaris.

Per a la creació d'aquesta escola de formació s'ha habilitat un espai, ubicat a les instal·lacions del parc alimentari, dotat de 150 metres quadrats de superfície. En ell s'han instal·lat taules d'acer, taules de tall, enganxalls metàl·lics per a la carn, ganiveteria i càmera de fred. A més, s'han incorporat diversos materials per garantir la seguretat alimentària dels peribles i la seguretat dels alumnes durant la manipulació dels productes com guants de nitril, petos metàl·lics i guants de malla, entre d'altres.

La programació del centre s'estrenarà amb un curs de manipulació de productes carnis per a 15 alumnes. Gràcies a aquesta iniciativa, els alumnes podran aprendre l'ofici de carnisser i exercir la seva activitat laboral en aquest camp.

La directora general de Mercalicante, Dolores Mejía, ha incidit que "la creació d'aquest espai suposa un pas més en la nostra estratègia per potenciar la professionalització del sector de l'alimentació i, més concretament, en el dels peribles des de les nostres instal·lacions".

Per la seva banda, el soci-director d'Afronta Consultoria i Formació, S.L., Alfonso Cisneros Gómez, ha assenyalat que "se sent orgullós de col·laborar al costat de Mercalicante en la creació de l'Escola de Frescos a les seves instal·lacions i que segur serà un referent en la creació d'ocupació qualificada, així com en la potenciació d'oficis de carnisseria, peixateria, xarcuteria, etc. tan importants en l'estructura econòmica del país".

Dimecres, 26 d'abril de 2017/ Mercalicante.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags