Llegeix aquest article a:

Mèxic, Japó i Tailàndia marquen l'inici del pla d'internacionalització d'INTERPORC 2017

El calendari d'actes començarà amb una missió directa al Japó, entre el 6 i el 10 de març, a Foodex Japan 2017.

Dimecres 1 març 2017 (fa 2 anys 1 mesos 18 dies)

INTERPORC 1Les dues primeres accions promocionals del porcí de capa blanca espanyol fora d'Espanya es desenvoluparan al Japó i Mèxic. El calendari d'actes començarà amb una missió directa al Japó, entre el 6 i el 10 de març que estarà protagonitzada per la participació a Foodex Japan 2017, l'esdeveniment alimentari més rellevant del país nipó.

Durant la fira es duran a terme demostracions de tall de pernil serrà i embotits tant dins de l'estand d'INTERPORC com cursos per formar en aquest àmbit a professionals japonesos en diversos actes organitzats al costat de l'Institut Cervantes de Tòquio a través d'un curs de tall impartit pel mestre tallador Ricardo Rojas.

Per a aquesta edició, INTERPORC ha comptat amb el xef mediàtic japonès Cook Inoue que realitzarà diverses demostracions gastronòmiques elaborant plats amb la carn i els productes de porcí espanyols a més de posteriors degustacions entre els visitants de la fira.

A més també es desenvoluparan trobades amb quatre blocaires gastronòmics del país per mostrar-los les qualitats de la carn de porc i els productes carnis espanyols, especialment del pernil curat.

INTERPORC Plan internalización

En aquestes dates, INTERPORC també estarà participant a Mèxic a l'Expo Antad Alimentaria 2017, l'esdeveniment d'alimentació i distribució més rellevant del país. Per començar, per al dia 8 de març s'ha preparat a la ciutat de Guadalajara una trobada amb importadors mexicans a través d'una roda de negocis.

El 10 de març el xef Javier Aranda prepararà 3 receptes amb carn de porc de capa blanca d'Espanya davant de més de 50 alumnes de l'Escola Culinària Internacional d'aquesta ciutat per mostrar les seves possibilitats gastronòmiques.

Coincidint amb la seva participació a Expo Antad Alimentaria, INTERPORC serà patrocinador del concurs Cuiner de l'Any i a més el xef Javier Aranda formarà part del concurs.

Tot just una setmana després, concretament entre el 14 i el 17 de març, INTERPORC participarà al CP Group Meat Summit, a Bangkok (Tailàndia), un esdeveniment que permet tenir contacte directe amb una de les principals cadenes de distribució del país asiàtic i, per tant, dels majors importadors alimentaris de Tailàndia.

D'aquesta manera es podrà participar en una trobada amb autoritats tailandeses per poder parlar sobre temes relacionats amb requisits sanitaris, trobades personals amb representants de CP Group i visites tant a plantes càrnies del país com a supermercats de la cadena CP Group.

Dilluns, 27 de febrer de 2017/ INTERPORC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags