Llegeix aquest article a:

Michael H.J. Schara, nou president de FECIC

L'actual president, Jaume Blancafort, deixa el càrrec després de 15 anys en favor de Michael H.G. Schara, qui assumirà la presidència de la FECIC a partir del mes d'octubre.

fecic.gifMICHAEL-H.G.-SCHARA-2014

Michael H.G. Schara serà el nou president de la patronal càrnia a partir del mes que ve, substituint així a Jaume Blancafort, que passarà a ser el seu president d'honor.

El nou president està al capdavant de l'empresa familiar Michael Schara - La Xarcuteria Alemanya, fundada a Barcelona el 1955, com a representant de la segona generació des de 1975. És llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Administració i Direcció d'Empreses per ESADE, també ha assolit el Programa d'Alta Direcció d'Empreses (PADE) de l'IESE i compta amb una formació específica de l'ofici xarcuter per l'escola alemanya Fleischerschule d'Augsburg.

Michael Schara ha comentat que està orgullós de presidir amb responsabilitat la patronal catalana i que el seu objectiu com a president és "mantenir les virtuts pròpies de la FECIC dins de l'entorn actual canviant i promoure amb energia els grans reptes de FECIC, com és la defensa de la competitivitat de tot el sector carni català".

23 de setembre de 2014 - FECIC

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags