Llegeix aquest article a:

Missió comercial de FECIC i empresaris carnis a Angola i Sud-àfrica

El Departament Internacional de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) va començar ahir una missió comercial directa a Angola i Sud-Àfrica, juntament amb empreses càrnies catalanes.

fecicDes d’ahir i fins divendres 7 de novembre, diverses empreses càrnies juntament amb membres de FECIC, com associació representant del sector carni català, es troben a la ciutat angolesa de Luanda i, posteriorment, viatjaran a les sud-africanes Johannesburg i Ciutat del Cap, en una missió comercial directa corresponent a una nova acció de promoció del seu Pla Estratègic d’Internacionalització.

La finalitat d’aquesta acció comercial és conèixer més de prop aquests dos mercats, que tenen molt potencial i que comencen a esdevenir estratègics tant per a la venda nacional de productes carnis com per la reexportació d’aquests a altres països de la zona. Les empreses catalanes participants disposen d’agendes individuals amb diferents importadors i distribuïdors de carn angolesos i sud-africans, interessats en trobar proveïdors del mateix sector, que inclouen entrevistes personalitzades i visites a les empreses d’allà.

A més, el Dept. Internacional participa del 5 al 7 de novembre a la fira Africa’s International Food & Drink event (IFEA) de Johannesburg, on tindrà un estand per donar a conèixer la seva oferta exportable, la marca Catalonia Land of Meat i on les empreses participants podran contactar amb companyies d’allà interessades en els productes carnis catalans.

El Pla Sectorial de FECIC vol promoure les exportacions i l’accés als mercats internacionals dels seus associats, per això ha inclòs accions de comerç exterior a països que, com aquests, ofereixen noves oportunitats de negoci, gràcies al seu potencial i creixement econòmic i la demanda de carns i productes carnis.

Dilluns, 3 de novembre de 2014/ FECIC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags