Llegeix aquest article a:

Mor Josep Vall Palou, president de Vall Companys

El president del grup Vall Companys, Josep Vall Palou, ha mort aquest dimarts als 66 anys després d'una llarga malaltia.

Dijous 22 octubre 2015 (fa 3 anys 7 mesos)
Patel SAUEmpresaPatel SAUEspanya

El president del grup Vall Companys, Josep Vall Palou, ha mort aquest dimarts als 66 anys després d'una llarga malaltia.

Vall Companys va iniciar la seva activitat amb la compra de la farinera La Meta a Lleida (1956). Instal·lada al polígon El Segre de Lleida, l'empresa va començar en els anys seixanta la seva activitat en el sector avícola per consolidar la integració ramadera que li donava bons resultats en el porcí.

El 1977 va adquirir Gepesa, fàbrica de pinsos de Vic i de 1980 a 1990 va créixer en volums i va iniciar el seu negoci de medicaments amb Mevet i va continuar la seva expansió per tot l'Estat amb la incubadora avícola Pondex i la compra de Agroturia a València el 1993. La verticalització arribaria després amb la incorporació dels escorxadors de porcí i boví Patel, de Vic; Càrnies Frivall, de Conca; Frimancha, de Valdepeñas, i les sales d'especejament d'aus Costa (Girona) i Torrent (Barcelona).

El grup va créixer amb una nova fàbrica de pinso i un centre d'inseminació artificial de porcí de Agrocesa (Valladolid) i va fer un salt en la verticalització avícola amb la compra dels actius de la multinacional francesa Doux a Espanya. En els últims cinc anys ha construït una nova fàbrica de pinso a Ejea de los Caballeros (Saragossa) i remodelat els escorxadors avícoles Avidel i Avigal. En aquesta última etapa ha potenciat la producció d'elaborats i la comercialització de pernils i paletes de Duroc i ibèric.

 

Dimarts, 20 d'octubre de 2015/ La Vanguardia.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí