Llegeix aquest article a:

El North American Meat Institute llança una nova aplicació per a mòbils sobre carn

MyMeatUp és l'única aplicació disponible amb una guia completa dels talls de carn de boví, porcí i oví.

Dijous 26 gener 2017 (fa 2 anys 3 mesos 26 dies)

NAMI 1

El North American Meat Institute (NAMI) ha presentat una aplicació per a mòbils amb l'objectiu d'ajudar els consumidors a comprar la carn amb més confiança. MyMeatUp és l'única aplicació disponible amb una guia completa dels talls de carn de boví, porcí i oví. Es basa en el contingut del web www.MyMeatUp.org, llançat al 2016.

Els consumidors, especialment els compradors més joves, sovint expressen incertesa sobre com seleccionar i preparar els productes carnis. MyMeatUp aporta coneixement crític mitjançant la visualització dels talls de carn més habituals de boví, porcí i oví. En seleccionar una part específica d'un animal, els compradors poden veure les imatges dels talls més comuns, al costat d'una petita explicació, idees creatives per receptes i els mètodes de cocció més apropiats per a cada tall. Els usuaris també poden aprofitar la funció de cerca de l'aplicació per trobar ràpidament informació sobre talls amb els quals no estan familiaritzats, fent-ho un recurs imprescindible per a les compres.

Més enllà de la guia dels diferents talls, MyMeatUp ofereix un glossari de termes comuns que es troben en l'etiquetatge dels productes carnis, com "natural", "sense antibiòtics", "sense hormones afegides", etc. L'aplicació també aborda preguntes comuns sobre la indústria càrnia, incloent l'ús d'antibiòtics en l'agricultura animal, pràctiques de benestar animal, preocupacions ambientals i dades nutricionals. També inclou consells sobre seguretat alimentària i preparació d'aliments. L'objectiu és proporcionar als consumidors la claredat i transparència necessàries davant la gran varietat d'opcions que poden trobar a l'hora de comprar.

Dimarts, 24 de gener de 2017/ North American Meat Institute.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags