NANOPACK obté el certificat de la norma BRC

L'empresa NANOPACK technology & packaging, S.L. fabricant de film alimentari, ha aconseguit la màxima certificació de la norma BRC (British Retail Consortium).

Dijous 5 febrer 2015 (fa 4 anys 5 mesos 11 dies)

NanopackL'empresa NANOPACK technology & packaging, S.L. fabricant de film alimentari, ha aconseguit la màxima certificació de la norma BRC (British Retail Consortium), que garanteix la seguretat alimentària durant la fabricació dels seus productes, així com l'absència de perill de contaminació interna o externa durant els seus processos.

El compromís de l'organització de complir els més alts estàndards de qualitat i seguretat per donar resposta als requeriments dels clients, ha permès l'obtenció de la màxima qualificació BRC (grau A), després d'incorporar nous equips de control i d’adaptar les instal·lacions. L'empresa ja disposava de la certificació ISO 9001 i ISO 14001 que, sumades a l'actual aconseguida, implica que els seus sistemes de fabricació estan triplement certificats, en qualitat, medi ambient i seguretat alimentària. Amb la BRC, NANOPACK demostra els seus esforços en la defensa alimentària (Food Defense), per poder protegir els seus films que estan sempre en contacte amb aliments, de possibles accions malicioses que puguin perjudicar els aliments.

La norma BRC és avui dia el gran reconeixement internacional de seguretat alimentària, basada en l'Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC) que analitza tot el sistema de fabricació, detectant possibles perills de contaminació per aconseguir un sistema controlat.

NANOPACK technology & packaging, S.L. va ser inaugurada el 2012 i està participada per l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i per Sistemes d’Embalatge - ESTUDI GRAF, S.A. La companyia forma part del grup PACKAGING world group, un conjunt d'empreses dedicades a l'embalatge flexible.

Dimecres, 4 de febrer de 2015/ IRTA.

Notícies d'empresa

Industrias Cárnicas Blancafort SA, nou soci d'INNOVACC02-febr-2015 fa 4 anys 5 mesos 14 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags