Llegeix aquest article a:

Neix Meat Attraction, la fira de la indústria càrnia

La verticalitat de Meat Attraction engloba dos grans grups d'oferta, per una banda, els productors, transformadors i distribuïdors de carn i derivats i, de l'altra, els proveïdors de la indústria i la distribució càrnia.

ANICE 1Des del 18 al 20 d'octubre de 2017 tindrà lloc a Madrid Meat Attraction, un esdeveniment organitzat per Ifema i l'Asociación Nacional de Industrias Cárnicas de España (ANICE). L'objectiu de Meat Attraction és crear una plataforma de negoci i innovació alhora que potenciar la internacionalització de les empreses que conformen la cadena de valor de la indústria càrnia espanyola, que és el quart sector industrial a Espanya, amb un volum de negoci de més de 22.000 milions d'euros i exportacions per un valor de 5.000 milions.

L'aposta sectorial juntament amb Ifema busca crear una gran convocatòria professional i especialitzada, orientada a la comercialització i diversificació de mercats, en la qual estaran representats tots els operadors del sector, tant grans com petites i mitjanes empreses, i que permeti desenvolupar el gran potencial d'exportació de la producció del producte espanyol.

Meat attraction 1

Per això, des del seu inici la fira posarà el focus en les actuacions que representin una veritable aportació de valor al sector. Entre elles, hi ha la invitació a compradors prescriptors tant nacionals com internacionals de la distribució i del canal Horeca dels països d'interès estratègic per a la indústria espanyola, a més del programa de compradors convidats també per Ifema, seleccionats pels propis expositors, el que permetrà a les empreses participants ampliar la cartera de negoci i l'accés a nous mercats.

La verticalitat de Meat Attraction engloba dos grans grups d'oferta, per una banda, els productors, transformadors i distribuïdors de carn i derivats i, de l'altra, els proveïdors de la indústria i la distribució càrnia.

Febrer de 2017/ ANICE.

Notícies d'empresa

Sant Dalmai SAU, s'adheix al clúster INNOVACC10-febr-2017 fa 2 anys 2 mesos 13 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags