Llegeix aquest article a:

Els nens aprenen a cuinar receptes saludables amb carn de porc de capa blanca de la mà del Xef Pepo

La Interprofesional del Porcino de Capa Blanca (INTERPORC) ha posat en marxa un seguit de tallers de cuina amb pares i nens a diferents mercats de Madrid, Barcelona i Pamplona.

Dijous 16 febrer 2017 (fa 2 anys 2 mesos 3 dies)

INTERPORC 1

La Interprofesional del Porcino de Capa Blanca (INTERPORC) ha posat en marxa, juntament amb el guinyol Xef Pepo, el "I Taller Gratuït de Cuina Saludable en Família", en què nens de 5 a 12 anys aprenen a preparar saboroses receptes amb carn de porc de capa blanca a diferents mercats de Madrid, Barcelona i Pamplona.

El primer d'aquests tallers va tenir lloc dissabte al Mercat de Santa María de la Cabeza a Madrid i en aquest va estar present la vicealcaldessa de la capital, Marta Figueres, qui va destacar que "fer iniciatives que fomentin una alimentació sana, variada i equilibrada entre els més petits als mercats és fonamental".

Per la seva banda, Leonor Bueno, gerent del Mercat de Santa María de la Cabeza, va assenyalar que "ensenyar als escolars a cuinar receptes saludables amb carn de porc en entorns com els mercats és molt convenient perquè des de petits aprenguin la importància que té una correcta alimentació en el seu desenvolupament".

Amb aquests tallers INTERPORC pretén que els més petits de la casa es diverteixin i aprenguin la importància de portar hàbits de vida saludables basats en una dieta equilibrada i la pràctica d'exercici físic.

La carn de porc de capa blanca encaixa perfectament en l'alimentació dels nens ja que aporta proteïnes i fòsfor que són necessaris per al normal creixement i desenvolupament dels ossos. Així mateix, és font important de vitamines com B1, B3, B6 i B12, que tenen un paper en la funció normal del sistema nerviós; a més a més les vitamines B6 i B12 ajuden a la funció normal del sistema immunitari".

El retard de la introducció de carn en l'alimentació durant la infància s'associa amb mancances de ferro, deficiències que poden afectar el rendiment del nen a l'escola. La carn de porc de capa blanca conté ferro, que contribueix al desenvolupament cognitiu normal dels nens i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga, tan important a l'etapa escolar.

Dilluns, 13 de febrer de 2017/ INTERPORC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags