Llegeix aquest article a:

Noel Alimentaria aposta per APA Processing

La companyia d'alimentació d'Olot s'ha fet amb la majoria d'APA Processing després de la compra de la participació d'Hiperbaric.

hiperbaricLa companyia d'alimentació d'Olot (Girona), dedicada a l'elaboració d'embotits i carnis s'ha fet amb la majoria d'APA Processing després de la compra de la participació d'Hiperbaric, que formava part inicialment de l'accionariat d'APA com a soci tecnològic del projecte i proveïdor de l'equip Hiperbaric 420.

Aquest moviment s'engloba dins d'un projecte d'expansió al qual se suma la construcció d'una nova planta a la que Noel Alimentària invertirà 24 milions d'euros.

Noel forma part del grup d'empreses càrnies nacionals que aposta per la tecnologia d'altes pressions com a garantia de la qualitat dels seus productes, permetent allargar la vida útil dels seus productes més enllà del que les tecnologies d'envasat, la cadena de fred o l'ús d'additius poden aconseguir.

APA Processing, fundada el 2011 a Barcelona, ​​és la primera companyia a Europa dedicada exclusivament al processat per alta pressió per a tercers i posa a disposició de les empreses interessades la tecnologia d'Altes Pressions mitjançant un servei de maquila o lloguer per usos. Permet així l'accés a petits productors de plats preparats a base de carn o de peix o vegetals, embotits i productes carnis, sucs, etc. a aquesta moderna tecnologia des dels inicis de la seva activitat.

13 d'octubre de 2015/ Hiperbaric.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags