Llegeix aquest article a:

Noel Alimentaria aposta per APA Processing

La companyia d'alimentació d'Olot s'ha fet amb la majoria d'APA Processing després de la compra de la participació d'Hiperbaric.

Dijous 15 octubre 2015 (fa 3 anys 7 mesos 11 dies)
Noel AlimentariaEmpresaNoel AlimentariaEspanya

hiperbaricLa companyia d'alimentació d'Olot (Girona), dedicada a l'elaboració d'embotits i carnis s'ha fet amb la majoria d'APA Processing després de la compra de la participació d'Hiperbaric, que formava part inicialment de l'accionariat d'APA com a soci tecnològic del projecte i proveïdor de l'equip Hiperbaric 420.

Aquest moviment s'engloba dins d'un projecte d'expansió al qual se suma la construcció d'una nova planta a la que Noel Alimentària invertirà 24 milions d'euros.

Noel forma part del grup d'empreses càrnies nacionals que aposta per la tecnologia d'altes pressions com a garantia de la qualitat dels seus productes, permetent allargar la vida útil dels seus productes més enllà del que les tecnologies d'envasat, la cadena de fred o l'ús d'additius poden aconseguir.

APA Processing, fundada el 2011 a Barcelona, ​​és la primera companyia a Europa dedicada exclusivament al processat per alta pressió per a tercers i posa a disposició de les empreses interessades la tecnologia d'Altes Pressions mitjançant un servei de maquila o lloguer per usos. Permet així l'accés a petits productors de plats preparats a base de carn o de peix o vegetals, embotits i productes carnis, sucs, etc. a aquesta moderna tecnologia des dels inicis de la seva activitat.

13 d'octubre de 2015/ Hiperbaric.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags